spot_img

3η Transport Show

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η 3η διεθνής έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics TRANSPORT SHOW 2018 που αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός για τις οδικές μεταφορές στη χώρα μας.

Σκοπός της έκθεσης είναι η παρουσίαση των νέων οχημάτων και τεχνολογιών που καθιστούν τα Μέσα Μεταφοράς αποδοτικότερα, ασφαλέστερα και φιλικότερα προς το Περιβάλλον.

Ο επισκέπτης της φετινής Transport Show θα βρεθεί μπροστά σε ένα εντυπωσιακό πανόραμα υπερσύγχρονων επαγγελματικών οχημάτων, ικανών να καλύψουν κάθε εφαρμογή τόσο στην επιβατική όσο και στην εμπορευματική μεταφορά. Ανάμεσά τους θα θαυμάσει φορτηγά, λεωφορεία, βαν και minibus τα οποία εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και δείχνουν το αύριο των επιβατικών και εμπορευματικών μεταφορών.

transportshow_-01

Κοντά στα οχήματα συνυπάρχουν και τα πλέον εξελιγμένα συστήματα κίνησης και ασφάλειας, καθώς και ένα πλήθος ανταλλακτικών, ελαστικών και άλλων συναφών προϊόντων.

Πλούσιο είναι επίσης και το συνεδριακό πρόγραμμα με ενδιαφέρουσες ομιλίες διακεκριμένων εισηγητών οι οποίοι θα αναπτύξουν επίκαιρα θέματα όπως είναι τα «City Logistics», η «κοστολόγηση του μεταφορικού έργου» κ.α.

Η κορυφαία πάντως στιγμή της διοργάνωσης, ανήκει στους φίλους του φορτηγού που θα δουν στον εξωτερικό χώρο του MEC να καταφτάνουν επιβλητικά και εκθαμβωτικά τα αμερικάνικα «ιερά τέρατα» των δρόμων, όσο και τα καλύτερα φορτηγά που κυκλοφορούν σήμερα στους δρόμους της Ευρώπης.

Περισσότερες πληροφορίες και προσκλήσεις στο transportshow.gr

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO