spot_img

Zhidou

Με σημαντική ανταπόκριση από το κοινό και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση περιηγήσεων του νέου ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου Zhidou D2S σε επιλεγμένα νησιά των Κυκλάδων.

«Το Zhidou πάει παντού», λοιπόν. Συγκεκριμένα το καταπληκτικό μίνι της εταιρείας επισκέφτηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου την ξέφρενη Μύκονο,  τη μοναδική Άνδρο, την ευλαβική Τήνο και την κοσμοπολίτικη Σαντορίνη, καλύπτοντας 2.000 χλμ. σε 10 ημέρες.

Αξιόπιστο, ευέλικτο, ποιοτικό και με εκπληκτική αυτονομία το D2S, χάρη και στις κόμπακτ διαστάσεις του, αντεπεξήλθε υπέροχα σε κάθε πρόκληση (ανωφέρειες, κατωφέρειες, τσιμεντόδρομοι, πλακόστρωτα, χωματόδρομοι) που μπορεί να συναντήσει κανείς στα ελληνικά νησιά. Μεγάλο πλεονέκτημα του αυτοκινήτου η δυνατότητα φόρτισης των συσσωρευτών του σε απλή οικιακή πρίζα ρεύματος, γεγονός που του προσδίδει τη δυνατότητα να εφοδιάζεται παντού πολύ γρήγορα!

Δείτε το λιλιπούτειο ZHIDOU – D2S

Να τονίσουμε ότι το αμιγώς ηλεκτρικό Zhidou D2S, ένα κόμπακτ προσθιοκίνητο αυτοκίνητο πόλης με πολύ καλές επιδόσεις (ανώτατη ταχ. 90 χλμ./ώρα με ηλεκτρονικό περιοριστή), εξαιρετική αυτονομία (180 χλμ.) χάρη στην συστοιχία προηγμένων μπαταριών λιθίου με ηλεκτρόδια υψηλής απόδοσης τελευταία γενιάς (τύπος LiNiCoMnO2), εκπληκτική οικονομία (1,1 € ανά 100 χλμ.), σχεδόν μηδενικό κόστος συντήρησης και υπερπλήρες πακέτο στάνταρ εξοπλισμού, εμφανίστηκε πρόσφατα στη χώρα μας, παρά ταύτα εντυπωσιάζει σε κάθε του εμφάνιση, χάρη στην τεχνολογία, την ευελιξία και την κομψή του εμφάνιση.

Τα «Zhidou Tours» συνεχίζονται με νέους προορισμούς γύρω από την Αττική. Στο άμεσο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες εκπλήξεις από την Zhidou Greece- Ν. Ζυμπάς Α.Ε., η οποία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην χώρα μας την μάρκα Zhidou, μια εταιρεία η οποία βρίσκεται στην 6άδα των παγκόσμιων πωλήσεων ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η Zhidou Electric Cars που ανήκει στον τεράστιο οικονομικό κολοσσό της Geely Holding, ήλθε στην Ευρώπη και την Ελλάδα για να μείνει και να πρωταγωνιστήσει.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO