spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο νέο Nissan LEAF στην 83η ΔΕΘ

Το νέο Nissan LEAF στην 83η ΔΕΘ

Nissan LEAF Taxiway 10Το νέο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο Nissan LEAF, θα βρίσκεται από από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο, στον κεντρικό άξονα, μπροστά από το Περίπτερο 15.

Το νέο Nissan LEAF, θα παρουσιαστεί ως το ”ταξί του μέλλοντος”, κάνοντας επίδειξη των δυνατοτήτων του, σε συνδυασμό με όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες που προσφέρουν τα ραδιοταξί. Παράλληλα, οι επισκέπτες του περιπτέρου θα Nissan LEAF Taxiway 12ενημερωθούν για τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης και της ευφυούς κινητικότητας, ενώ θα υπάρχει και σύστημα προβολής των τουριστικών σημείων της πόλης στους επιβάτες, μέσα από μια αναδρομή στο παρελθόν και τη λειτουργία των ταξί, δεκαετίες πριν.

Το νέο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο Nissan LEAF αποτελεί την αιχμή του δόρατος της στρατηγικής Intelligent Mobility της Nissan, καθώς διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία και σχεδιασμό που το καθιστά την βέλτιστη επιλογή αγοράς στην κατηγορία του. Με μια νέα μπαταρία 40 kWh που αποδίδει 270 χλμ σε μικτό κύκλο οδήγησης, με βάση τα νέα ρεαλιστικά πρότυπα κατανάλωση και εκπομπών του WLTP, το LEAF προσφέρει στον οδηγό του μια ασφαλή και Nissan LEAF Taxiway 13δυναμική εμπειρία οδήγησης.

Το νέο Nissan LEAF, διαθέτει πλήθος νέων, καινοτόμων τεχνολογιών, όπως το Nissan ProPILOT, το ProPILOT Park και το e-Pedal, τα οποία αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλή στους πελάτες. Μέχρι στιγμής, το 72% των νέων αγοραστών του LEAF, έχει επιλέξει το προαιρετικό ημιαυτόνομο σύστημα οδήγησης ProPILOT.

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την πρωτοποριακή τεχνολογία και τις επιδόσεις του. Κέρδισε το βραβείο “Παγκόσμιο Nissan LEAF Taxiway 14Πράσινο Αυτοκίνητο 2018″ στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και έλαβε βαθμολογίες ασφάλειας 5 αστέρων, τόσο από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (Euro NCAP), όσο και από το Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων της Ιαπωνίας.

Το Nissan LEAF είναι το πρώτο σε πωλήσεις αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα στην ιστορία της αυτοκίνησης, έχοντας ξεπεράσει τα 340.000 πωληθέντα αυτοκίνητα, από τότε που ξεκίνησε η διάθεση του μοντέλου πρώτης γενιάς, το 2010. Με περισσότερα Nissan LEAF Taxiway 17από 41.000 αυτοκίνητα να έχουν πωληθεί στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο του 2017, όπου και ξεκίνησε η εμπορική του διάθεση, το νέο Nissan LEAF έρχεται να συνεχίσει αυτή την κληρονομιά, πρωτοπορώντας στην προσπάθεια για ένα βιώσιμο μέλλον.

Το νέο Nissan LEAF είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με τιμή που ξεκινά από τις 32.990€. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/leaf.html

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO