spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣτα "δύσκολα" η BMW Σειρά 5 Sedan

Στα “δύσκολα” η BMW Σειρά 5 Sedan

BMW Jack Ryan 10Η BMW θεωρείται πλήρως εξοιωμένη με τον κινηματογράφο, αφού ουκ ολίγες φορές μοντέλα της πρωταγωνίστησαν σε σπουδαίες κινηματογραφικές ταινίες του Χόλιγουντ. Τώρα, η BMW κάνει ένα επίσης εντυπωσιακό ντεμπούτο στον κόσμο του video streaming. Μία ολόκληρη γκάμα αυτοκινήτων BMW θα πλαισιώσει τον θρυλικό αναλυτή της CIA και πράκτορα Jack Ryan στη νέα σειρά του Amazon “Tom Clancy’s Jack Ryan”. Την πρώτη σεζόν θα διατίθεται αποκλειστικά σε Prime Video, αρχής γενομένης από αύριο 31 Αυγούστου 2018.

Δείτε το Teaser της ταινίας:

BMW Jack Ryan 11Ο χαρακτήρας του Jack Ryan, που δημιούργησε ο συγγραφέας Tom Clancy, είναι ένας διάσημος ήρωας της ποπ-κουλτούρας, που γράφει ιστορία από τη δεκαετία του 1990. Στη νέα σειρά, τον ρόλο του Jack Ryan υποδύεται ο John Krasinski.

Ο Jack Ryan είναι ανερχόμενος αναλυτής της CIA με μοναδικό ταλέντο να αναλύει πρότυπα επικοινωνίας που αφήνει την ασφάλεια μιας δουλειάς γραφείου για να BMW Jack Ryan 12πατάξει την τρομοκρατία σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, προσπαθώντας να εμποδίσει μία τρομοκρατική επίθεση εναντίον των ΗΠΑ και των συμμάχων της. Οι Wendell Pierce και Abbie Cornish δίπλα στον Krasinski ολοκληρώνουν το καστ των λαμπερών πρωταγωνιστών.

Στις καταδιώξεις τους, ο Jack Ryan και οι συνάδελφοί του από τη CIA βασίζονται στην ισχυρή υποστήριξη αρκετών οχημάτων BMW. Οδηγώντας την BMW 540i xDrive Sedan που διαθέτει υψηλών επιδόσεων inline six BMW Jack Ryan 14κινητήρα, με επιτάχυνση 0 – 100 km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα, οι πράκτορες της CIA βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους τους. Το δοκιμασμένο σύστημα τετρακίνησης xDrive προσφέρει επίσης στον Ryan βέλτιστη πρόσφυση σε ακραίες συνθήκες, όπως επιβεβαιώνεται σε μία εντυπωσιακή αυτοκινητιστική καταδίωξη μέσα στο χιόνι. Στη σειρά συμμετέχουν επίσης οι BMW X5 και BMW X6. Σε ξεχωριστό ρόλο θα δούμε ένα ακόμα θρυλικό μοντέλο BMW από το παρελθόν: την BMW 2002, που έχει εκθειαστεί για τις δυναμικές επιδόσεις και την ευελιξία της.

BMW Jack Ryan 15«Σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας όπου κυριαρχεί η έντονη δράση, ο Jack Ryan δεν προβάλλει μόνο τις αναλυτικές του ικανότητες, αλλά επιδεικνύει γνήσιο αθλητικό σφρίγος και τέλεια αντανακλαστικά κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες. Η BMW Σειρά 5 Sedan – ή ‘business athlete’ όπως αποκαλείται – με τις δυναμικές επιδόσεις, την ανώτερη συμπεριφορά και την ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα είναι τέλεια γι’ αυτόν», σύμφωνα με τον Uwe Dreher, BMW Jack Ryan 16επικεφαλής Επικοινωνίας για τις Μάρκες BMW, BMW i, BMW M. «Τα μοντέλα μας ταιριάζουν γάντι καθώς η σειρά εστιάζει στον ενθουσιασμό, το πάθος και τη δράση – στοιχεία που εκφράζουν απόλυτα την BMW».

Το ενδιαφέρον για τη σειρά είναι αντίστοιχα υψηλό. Μόνο το teaser, που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl, συγκέντρωσε πάνω από 15 εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube. Η BMW όχι μόνο BMW Jack Ryan 17υποστηρίζει τον Jack Ryan του Tom Clancy με μία πλούσια γκάμα οχημάτων, αλλά και μέσω marketing στα δικά της, υψηλής κάλυψης κανάλια. Η BMW είχε επίσης παρουσία στο παγκοσμίως μεγαλύτερο φεστιβάλ Comic-Con στο San Diego σαν επίσημος αυτοκινητιστικός χορηγός. Η BMW, με τη μακρά παράδοση στον κινηματογράφο, ξεκινά τώρα την πρώτη της μεγάλη συνεργασία στον κόσμο του streaming με τη σειρά “Jack Ryan” του Tom Clancy.

BMW Jack Ryan 19«Το αυτοκίνητο με το οποίο συσχετίζεται ένας χαρακτήρας εκφράζει ποιος είναι και ποιος μπορεί να γίνει – έτσι, θεωρήσαμε ότι η BMW ήταν ιδανική για τον Jack Ryan του Tom Clancy, δήλωσε ο Michael Benson, Επικεφαλής Μάρκετινγκ για Prime Video. «Η BMW θέτει πρότυπα οδηγικής ποιότητας εδώ και πολλές δεκαετίες: Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για το Prime Video».

Έχοντας εκτενή παρουσία στο χώρο του BMW Jack Ryan 20κινηματογράφου και της ψυχαγωγίας, το BMW Group θεωρείται αξιόπιστος εταίρος σε κινηματογραφικά και τηλεοπτικά projects. Τα οχήματα του BMW Group εμφανίζονται τακτικά σε μεγάλα, διεθνή blockbusters, όπως η σειρά “Mission: Impossible” ή η κινηματογραφική προσαρμογή “Red Sparrow”.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO