spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣPagani Huayra Roadster - Gyrfalcon

Pagani Huayra Roadster – Gyrfalcon

Pagani Huayra Roadster - Gyrfalcon 10Ακολουθώντας το πνεύμα της προσέγγισης του Modenese Atelier με τους πελάτες, η Pagani ανακοινώνει την έναρξη ενός νέου εκθεσιακού χώρου στο Beverly Hills. Βρίσκεται στη Robinson Boulevard, το ολοκαίνουριο εκθετήριο Pagani θα προσφέρει ένα εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης στους πιο απαιτητικούς πελάτες αυτοκινήτων σε αυτό το μοναδικό σημείο του πλανήτη, όπου κατοικούν οι μεγάλοι σταρ του Χόλυγουντ, αλλά και χιλιάδες επιτυχημένοι Κροίσοι του πλανήτη.

Η Pagani Beverly Hills είναι ο 2ος ανεξάρτητος έμπορος Pagani στον κόσμο και αντιπροσωπεύει ένα νέο κεφάλαιο της μοναδικής ιστορίας τPagani Huayra Roadster - Gyrfalcon 11ου Pagani στις Η.Π.Α. Ήδη η εταιρεία βρίσκεται ακόμη σε Κοννέκτικατ, Μαϊάμι, Ντάλλας, Νιούπορτ Μπιτς και Σαν Φρανσίσκο.

Ο Horacio Pagani, ιδρυτής και επικεφαλής σχεδιαστής του ομίλου δήλωσε: “Για εμάς, αυτό το νέο σπίτι στο Beverly Hills ήταν το επίτευγμα της μακράς διαδρομής μας και ήταν θεμελιώδες να προσφέρουμε καλύτερη εξυπηρέτηση στους ξεχωριστούς μας πελάτες μας αυτής της περιοχής που μοιράζονται ένα βαθύ πάθος και προσήλωση στις πολυτελείς μάρκες. Το σημαντικότερο είναι ότι αυτό αντιπροσωπεύει ένα νέο σημαντικό ορόσημο για τη μάρκα μας και για την παρουσία μας και καλύπτει μόλις το 40% των συνολικών Pagani Huayra Roadster - Gyrfalcon 14πωλήσεων της Pagani. Ο νέος εκθεσιακός χώρος σηματοδότησε την αφετηρία για την 5η εκδήλωσή μας στη Βόρεια Αμερική, το Pagani Raduno – The Drive, των 1.000 μιλίων. το οποίο καλύπτενται σε λίγες μόνο ημέρες από τους παθιασμένους πελάτες μας, οδηγώντας σε πολλά από τα πιο εκπληκτικά τοπία της Καλιφόρνιας. Η συνοδεία θα φτάσει στε έναν ιδιαίτερο χώρο του αποκλειστικού συλλέκτη The Quail – A Motorsports Gathering όπου έχει στηθεί ένα κεντρικό σκηνικό Huayra Roadster, δείγμα του υψηλότερου επιπέδου προσωποποίησης των αυτοκινήτων Pagani.

Συνεργασία με την Airbus Corporate Jets
Pagani Huayra Roadster - Gyrfalcon 12Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι, η Air είναι το γενικό θέμα της παρουσίας αυτής της χρονιάς στην εκδήλωση, με την Pagani να μεγαλώνει τη συνεργασία της με την Airbus Corporate Jets (ACJ), προβάλλοντας για πρώτη φορά το μοντέλο κλίμακας του ACJ319neo με την καμπίνα του Infinito. Μαζί, η Pagani και η ACJ δημιούργησαν αυτή τη μοναδική καμπίνα, την πεμπτουσία της φιλοσοφίας Pagani σε ένα state-of-the-art αεροσκάφος: ένα ξεχωριστό στυλ, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη τεχνολογία των υλικών.

Pagani Huayra Roadster - Gyrfalcon 13Pagani Huayra Roadster – Gyrfalcon
Πρόκειται για ένα υπεραυτοκίνητο, δομημένο στο Atelier του San Cesario Sul Panaro και αντιπροσωπεύει ένα εξαιρετικό παράδειγμα ακραίας προσαρμογής γύρω από τις επιθυμίες των πελατών.

Εμπνευσμένο από την κομψότητα του White Gyrfalcon, του μεγαλύτερου γερακιού του είδους του, είναι ικανό να καλύψει πολύ μεγάλες αποστάσεις κατά τις πτήσεις του. Και το εν λόγω μοντέλο διαθέτει πολλά από τα χαρακτηριστικά αυτού του εξαιρετικού Pagani Huayra Roadster - Gyrfalcon 15γερακιού. Τα αρχέτυπα χρώματα των φτερών του κυριαρχούν στα πάνελ από ανθρακονήματα: το Λευκό Μπένι και το Μπλε Δούναβη είναι τα κυρίαρχα χρώματα, μαζί με τις προεκτάσεις του φωτεινού κίτρινου χρώματος. Το φάσμα ολοκληρώνεται με το ειδικό σχέδιο ζωγραφικής του μπροστινού καλύμματος το οποίο παραπέμπει στο πολύ ιδιαίτερο ράμφος του πτηνού. Στις ταπετσαρίας είναι προσαρμοσμένο το σύμβολο ενός Gyrfalcon, κεντημένο στα προσκέφαλα, τις αποσκευές και τις πόρτες και μια μοναδική χειροποίητη πλακέτα στο εσωτερικό του φέρει την ονομασία Gyrfalcon. Ο επιλογέας αλλαγής ταχυτήτων έχει επανασχεδιαστεί ειδικά για να φιλοξενήσει ένα ειδικό χρυσό νόμισμα Gyrfalcon.

Δείτε το νέο Pagani Huayra Roadster Gyrfalcon

Pagani Huayra Roadster - Gyrfalcon 18Pagani η μοναδική
Η Pagani Automobili S.p.A. είναι ένας Ιταλός κατασκευαστής υπερ – αυτοκινήτων και ιδρύθηκε το 1998 από τον Horacio Pagani, ενώ εδρεύει στο San Cesario su Panaro, Modena της Ιταλίας. Η φιλοσοφία που οδηγεί την εταιρεία αγκαλιάζει μια έννοια δανεισμένη από την Αναγέννηση και ενσωματώνεται από το μεγάλο Leonardo da Vinci, ο οποίος, πριν από περισσότερα από 500 χρόνια, δήλωσε κάποτε: Η τέχνη και η επιστήμη είναι κλάδους που πρέπει να περπατούν μαζί χέρι-χέρι. Η Pagani Automobili έχει ένα εξαιρετικά περιορισμένο και αποκλειστικό ποσοστό παραγωγής περίπου 45 αυτοκινήτων κατά παραγγελία το χρόνο. Το κάθε της μοντέλο είναι δημιουργημένο με εμπνευσμένο με τέτοιο τρόπο, που συνδυάζει την τεχνική, τη λειτουργικότητα και την αισθητική, τη χειροποίητη εργασία και την τεχνολογική πρωτοπορία.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO