spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣClub Atlético de Madrid

Club Atlético de Madrid

Hyundai Atletico de Madrid 10Μετά την Chelsea, τώρα η Hyundai Motor ανακοίνωσε πολυετή χορηγική συνεργασία με το Club Atlético de Madrid από την επόμενη σεζόν. Ως Παγκόσμιος Συνεργάτης Αυτοκινήτου, το λογότυπο της Hyundai θα κοσμεί το μανίκι της φανέλας του Club Atlético de Madrid μέχρι το 2021.
Είναι η πρώτη φορά που η Hyundai δημιουργεί μια τέτοια συνεργασία στην ισπανική αγορά ποδοσφαίρου και η δεύτερη νέα συμφωνία που καθιερώνει την παρουσία της Hyundai, μετά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τη συνεργασία της με την Chelsea FC της αγγλικής Premier League.

Hyundai Atletico de Madrid 11Με τη χορηγική αυτή συνεργασία, η παρουσία της Hyundai δεν θα είναι μόνο ορατή στη φανέλα της ομάδας, αλλά και μέσω ενός στόλου αυτοκινήτων Hyundai που παρέχεται στον σύλλογο, διαφημιστικών μηνυμάτων στα matrix του γηπέδου στους εντός έδρας αγώνες καθώς και διαφόρων άλλων ψηφιακών μέσων. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνεργασίας, η Hyundai θα συνεργαστεί στενά με την Atlético για να δημιουργήσει μια σειρά από δράσεις και πολύτιμα οφέλη για τους φιλάθλους του συλλόγου, με σκοπό να διευκολύνει τις μετακινήσεις και να κάνει το ποδόσφαιρο πιο προσιτό στους φιλάθλους.

Hyundai Atletico de Madrid 12Ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product της Hyundai Motor δήλωσε:
“Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για τη νέα μας συνεργασία με την Atlético de Madrid – μια εξαιρετικά επιτυχημένη ομάδα με παθιασμένο fanbase. Αποτελεί πρόκληση για μας η συνεργασία μας με αυτό τον σύλλογο για να αναπτύξουμε δραστηριότητες που τοποθετούν τους φιλάθλους του στο επίκεντρο όλων των προγραμμάτων μας. Σε συνδυασμό με την υπάρχουσα συνεργασία μας με την Olympique Lyonnais και την τελευταία μας συνεργασία με την Chelsea, αυτό είναι ένα εκπληκτικό νέο βήμα στη νέα μας πανευρωπαϊκή προσέγγιση χορηγικής συνεργασίας που θα περιλαμβάνει και άλλους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη ».

Hyundai Atletico de Madrid 13Ο κ. Enrique Cerezo, Πρόεδρος του Club Atlético de Madrid, δήλωσε:
“Στην Atlético de Madrid είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη συμμαχία που υπογράψαμε με τη Hyundai. H Hyundai είναι μια εταιρεία που επιθυμεί και επιδιώκει να ξεχωρίζει παραμένοντας κορυφαία σε πρωτοπόρες και καινοτόμες τεχνολογίες. Είμαστε σίγουροι ότι οι δύο εταιρείες θα μοιραστούν και θα απολαύσουν όμορφες στιγμές, που με την προσπάθεια, τη συνεργασία και την αφοσίωση, θα βιώσουμε τα επόμενα χρόνια ».

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO