spot_img

EJEKT Festival

Skoda Karoq - EJEKT 01Η Skoda ήταν ένας από τους χορηγούς του EJEKT Festival, του κορυφαίου open air μουσικού φεστιβάλ της Αθήνας, που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι
Το νέο Skoda Karoq και ένα έξυπνα σχεδιασμένο happening της Skoda, χάρισαν μοναδικές στιγμές στους μουσικόφιλους που απολάμβαναν διάσημους καλλιτέχνες.

Η Skoda ήταν ένας από τους χορηγούς του EJEKT Festival, που διοργανώθηκε στην Πλατεία Νερού, στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου. Το κορυφαίο open air μουσικό φεστιβάλ της Αθήνας, συγκέντρωσε και εφέτος χιλιάδες μουσικόφιλους που απόλαυσαν τον περίφημο Nick Cave με τους The Bad Seeds και άλλους Skoda Karoq - EJEKT 02διάσημους καλλιτέχνες. Η Skoda ήταν εκεί με ένα μοναδικό happening, δίνοντας την ευκαιρία στους fans να ROQ-άρουν με το νέο της SUV, το Skoda Karoq.

Ειδικά για το φεστιβάλ η Skoda είχε ετοιμάσει μια πρωτότυπη δράση, με τίτλο “ROQ YOUR SELF”. Προσκαλούσε και «προκαλούσε» τους fans να αποδείξουν εάν θα μπορούσαν να ανήκουν στο Hall of Fame θρυλικών rock stars, αφού με τη βοήθεια ενός τραμπολίνο, μπορούσαν να παρουσιάσουν σε ένα slow motion video το πώς θα ROQ-αραν με τον Nick Cave, on Skoda Karoq - EJEKT 03stage.
Υπό τον ήχο της μουσικής των Βρετανών Editors και Wolf Alice, του αμερικάνικου συγκροτήματος Protomartyr αλλά και του Έλληνα Jack Heart, είχαν φυσικά την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και το Skoda Karoq, το αυτοκίνητο που είναι σχεδιασμένο για να μετατρέπει την κάθε μέρα σε μια νέα εμπειρία.

Παρών και ο instagrammer και aerial photographer Κώστας Σπαθής, που αποτύπωσε με το προσωπικό του στυλ στιγμιότυπα από το happening, αλλά και η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου, που επικοινώνησε με ξεχωριστό τρόπο όλες αυτές τις μέρες στα social media, την παρουσία του Skoda Karoq στοSkoda Karoq - EJEKT 05 EJEKT Festival 2018.

Με δυναμική σιλουέτα και συναρπαστικό design, το νέο Skoda Karoq πραγματικά ταίριαξε απόλυτα με το φεστιβάλ και το κοινό του. Mε τις απεριόριστες δυνατότητες επικοινωνίας και συνδεσιμότητας που προσφέρει αλλά και προηγμένες τεχνολογίες, μαγνήτισε το ενδιαφέρον των φίλων του φεστιβάλ, με εκατοντάδες από αυτούς να βγάζουν φωτογραφίες και να τις κοινοποιούν στα social media μέσα από το hashtag #ΚΑROQYOURWORLD.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO