spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟι ανοιξιάτικες μέρες της Nissan

Οι ανοιξιάτικες μέρες της Nissan

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή της Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε στις καταπράσινες εγκαταστάσεις της, την καθιερωμένη πλέον “Μέρα Μαγιού”, μια μοναδική γιορτή της άνοιξης. Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στη Σχολή, να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, να προμηθευτούν βιολογικά και άλλα προϊόντα του αγροκτήματος της Σχολής, ενώ ταυτόχρονα είχαν τη δυνατότητα να Nissan meres Magiou 18 10παρακολουθήσουν δεκάδες ψυχαγωγικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Στην εκδήλωση αυτή δυναμικό “παρών” είχε και ο όμιλος Θεοχαράκη. Συγκεκριμένα, η Θεοχαράκης Α.Ε, αντιπροσωπεύοντας τα καταξιωμένα τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα SAME / DEUTZ FAHR στην Ελλάδα, έδωσε τη δυνατότητα στους επισκέπτες της Σχολής, να δουν και να ενημερωθούν εμπεριστατωμένα, για τα τρακτέρ και τα γεωργικά μηχανήματα των κατασκευαστών SAME / DEUTZ FAHR.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα που αντιπροσωπεύει η Θεοχαράκης Α.Ε, προσφέρουν την μέγιστη δυνατή ευελιξία με υψηλές παραγωγικές δυνατότητες, καλύπτοντας στο έπακρο τις μεγάλες και μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Ως γνωστόν, η πιο σημαντική πτυχή της σημερινής γεωργικής επιχείρησης είναι να μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητά της, διαφορετικά οι αποδόσεις των όποιων επενδύσεων, θα αρχίζουν να υπολείπονται των προσδοκιών. Η πλήρης γκάμα των τρακτέρ SAME / DEUTZ FAHR, επιτρέπει στον σύγχρονο αγρότη να επιλέξει το τρακτέρ που του ταιριάζει, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη Nissan meres Magiou 18 11παραγωγικότητα και έτσι να εξασφαλίσει την επιτυχία.

Εκτός των γεωργικών μηχανημάτων, περίοπτη θέση είχε και το κορυφαίο pick-up Nissan ΝAVARA από τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Με εντυπωσιακό σχεδιασμό, φινέτσα, καινοτόμες τεχνολογίες, καθώς και με μια αντίληψη στην κατασκευή και την κύλιση που ξεπερνά τα εσκαμμένα, το NAVARA διαθέτει ασυναγώνιστη off-road ικανότητα, αντοχή αλλά και δυνατότητα μεταφοράς φορτίου. Το νέο μοντέλο αποτελείται από ένα πανίσχυρο, υψηλής αντοχής πλαίσιο που, σε συνδυασμό με μια σειρά από νέα μηχανολογικά χαρακτηριστικά, ανεβάζει ψηλά τον πήχη της οδικής συμπεριφοράς αλλά και της πρακτικότητας. Χρησιμοποιώντας το ίδιο DNA με τα καταξιωμένα crossover της Nissan, όπως τα δημοφιλή Qashqai, X-Trail και Juke, το NAVARA φέρνει μια νέα αντίληψη στην κατηγορία των pick-up, που πολλοί ανταγωνιστές του θα ζηλέψουν.

Συνοδευόμενο από εγγύηση πέντε ετών ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων, το NAVARA, διαθέτει τα Nissan meres Magiou 18 12“διαπιστευτήρια” για να αντεπεξέλθει στις σκληρές απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.

Παράλληλα, η Nissan-Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε παρουσίασε το Nissan MICRA, ένα επαναστατικής σχεδίασης ολόφρεσκο hatchback της κατηγορίας B, με την τολμηρή εμφάνιση, τις τεχνολογικές καινοτομίες αλλά και την κορυφαία εργονομία στο εσωτερικό του, να αποτελούν μερικά μόνο από τα πολλά πλεονεκτήματά του. Το νέο MICRA είναι διαθέσιμο με τρεις άκρως αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες, οι δύο εκ των οποίων είναι βενζίνης και ο ένας πετρελαίου. Κάθε ένας από αυτούς τους κινητήρες έχει σχεδιαστεί και συντονιστεί για να ταιριάζει απόλυτα με το χαρακτήρα του αυτοκινήτου, παρέχοντας το καλύτερο δυνατό μίγμα επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO