spot_img
HomeΝΕΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ2ος γύρος Rotax MAX Challenge

2ος γύρος Rotax MAX Challenge

2ος γύρος Rotax MAX Challenge

Το Rotax MAX Challenge συνεχίζεται με τη διεξαγωγή του δεύτερου φετινού γύρου  το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου. Το ενδιαφέρον των οδηγών για τον μακροβιότερο αγωνιστικό θεσμό που διοργανώνεται στη χώρα μας ”χτυπάει” κόκκινο! Η εξέλιξη του ελληνικού Rotax MAX Challenge,  όπως κάθε χρόνο θα καθορίσει την ”σύνθεση” της Ελληνικής ομάδας που θα μας αντιπροσωπεύσει στον Παγκόσμιο θεσμό του Rotax MAX Challenge Grand Final.

Ο δεύτερος γύρος του Rotax MAX Challenge  θα γίνει στην πίστα Karting του Αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων, αυξάνοντας έτσι το ενδιαφέρον των οδηγών, που αναζητούν τη διαφορετικότητα, μακριά από την ρουτίνα μίας πίστας, που θα τους προσφέρει τη δυνατότητα οδηγικής εξέλιξης!  

Ραντεβού στα Μέγαρα το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου για τον δεύτερο γύρο του Rotax MAX Challenge.

Η πίστα Karting του Αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων θα είναι ανοιχτή καθημερινά από την Τρίτη έως την Παρασκευή από τη 1 το μεσημέρι και τα Σαββατοκύριακα από τις 9 το πρωί.

Η εφαρμογή για τις δηλώσεις συμμετοχής ανοίγει τη Δευτέρα 18 Απριλίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO