spot_img
HomeΝΕΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΗ Μοτοδυναμική κινείται μπροστά, δυναμικά.

Η Μοτοδυναμική κινείται μπροστά, δυναμικά.

Η Μοτοδυναμική κινείται μπροστά, δυναμικά.

Συμβαδίζουν με τις σύγχρονες τάσεις στον χώρο της κινητικότητας και σηματοδοτούν την προσήλωση της εταιρείας σε ένα νέο κύκλο ανάπτυξης.

 Η Μοτοδυναμική, με περισσότερο από μισό αιώνα ιστορίας, είναι ένας οργανισμός ταυτισμένος με την αγάπη για κίνηση και εξέλιξη. Καλύπτει μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στον κλάδο της κινητικότητας, εκπροσωπώντας τρεις παγκοσμίως αναγνωρίσιμες μάρκες – YAMAHA, PORSCHE και SIXT – και παράλληλα δημιουργώντας τις δραστηριότητες λιανικής Μοτοδίκτυο και MotoDirect.

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ_ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ_ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ_2

Ο χώρος της κινητικότητας βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής με τις διαφαινόμενες αλλαγές να επηρεάζουν δομικά το επιχειρηματικό πεδίο. Ανταποκρινόμενη σε αυτές τις τάσεις και σηματοδοτώντας την νέα εποχή, η Μοτοδυναμική ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα και δημιουργεί τα νέα της κεντρικά γραφεία.

Με την νέα ταυτότητα, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ παρουσιάζει μια διακριτή εταιρική εικόνα, ενιαία για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων. Το λογότυπο αποτυπώνει την κίνηση και τον δυναμισμό. Το αρχίγραμμα Μ δεν είναι στατικό. Προχωράει μπροστά και γίνεται και αυτό μέρος του αφηγήματος “Move, Experience, Live”.

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ_ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ_ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ_4

Τα νέα κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι, συνδυάζουν τα πρότυπα και τις ειδικές απαιτήσεις ενός σύγχρονου χώρου εργασίας με τα βασικά χαρακτηριστικά της ταυτότητας της εταιρείας: διαφάνεια, ομαδικότητα, προσαρμοστικότητα, αισθητική.

Ο κ. Σωτήρης Χατζίκος, Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην αυγή μιας συναρπαστικής εποχής, όπου η ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και οι θεσμικές παρεμβάσεις οδηγούν σε δομικές αλλαγές στον χώρο της κινητικότητας. Περισσότερο από ποτέ απαιτείται κίνηση, εξέλιξη, καινοτομία και προσαρμοστικότητα. Την εστίαση σε αυτά τα χαρακτηριστικά τονίζουμε, τόσο με την ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα όσο και με τα νέα κεντρικά γραφεία, στοχεύοντας σε ένα νέο κύκλο ανάπτυξης».

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ_ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO