spot_img
HomeΝΕΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΤώρα 2 χρόνια δωρεάν service

Τώρα 2 χρόνια δωρεάν service

Citroen-RangeΔιαβάζεται και ακούγεται εντυπωσιακό, αλλά έχει και χρονικό περιορισμό. Τώρα η Citroën Γιαννίρης Α.Ε. προσφέρει 2 χρόνια δωρεάν service. Οι καιροί αλλάζουν, η τεχνολογία τρέχει και ήδη βρισκόμαστε σε αναμονή για την άφιξη του Citroen C3, ενός ανατρεπτικού μοντέλου, τεχνολογικά προηγμένου, το οποίο αναμένεται να δώσει νέα ισχυρή ώθηση στη μάρκα.

Σε αυτές τις ώρες της υπέροχης αναμονής του νέου μοντέλου, η Citroën Γιαννίρης Α.Ε. δηλώνει παρούσα: τώρα μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να επιλέξει ένα ολοκαίνουριο Citroën από τη γκάμα της μάρκας, όπως το λιλιπούτειο όχημα πόλης C1 από 9.988, το all time classic C3 από 11.688, το ανατρεπτικό C4 Cactus από 13.988, το άνετο οικογενειακό C4 από 15.388, την έξυπνη κίνηση επιλογής σε χώρους και χρηστικότητα C- Elysee από 11.840. Όλα αυτά μέχρι τέλος Νοεμβρίου και εντελώς δωρεάν κερδίζετε 2 χρόνια service και ταυτόχρονα και 2 χρόνια εγγύηση.

Η πολύ συγκεκριμένη αυτή προωθητική κίνηση ισχύει μόνο στη Citroën Γιαννίρης, στον δυτικό τομέα της Θεσσαλονίκης. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που περνάμε να αποκτήσει κανείς τώρα το νέο σου Citroën με δύο χρόνια δωρεάν service και και 2 χρόνια εγγύηση. Η συγκεκριμένη αυτή προσφορά ισχύει αυστηρά έως και το τέλος Νοεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά και την γκάμα των μοντέλων Citroen στο 2310 546400 ή στο Citroen-Gianniris και στην οδό Μοναστηρίου 196 στη Θεσσαλονίκη.

 

{joomplucat:506 limit=13|columns=3}

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO