spot_img

Νεο Volkswagen up

Νεο Volkswagen up!

VOLKSWAGEN-UPΠιο ελκυστικό, με φώτα ημέρας LED, ευρεία γκάμα χρωμάτων και μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης, το νέο VW Up βρίσκεται ανάμεσά μας. Συνδεδεμένο, με Bluetooth, Navigation & Smartphone Integration, πιο οικονομικό, με κινητήρες BlueMotion Technology, εφοδιάζεται με νέο κινητήρα 1.0 TSI 90PS

Μεγαλύτερο κατά 6 cm, προσθέτει στο εμπρός μέρος περισσότερα δυναμικά χαρακτηριστικά. Στην πλευρική σχεδίαση ξεχωρίζουν οι νέοι καθρέφτες με τα ενσωματωμένα φλάς και οι νέας σχεδίασης ζάντες. Στο πίσω τμήμα, έχουμε νέο σχήμα φωτιστικών και νέο προφυλακτήρα με τον ενσωματωμένο διαχύτη.

Και 1.000άρηςVOLKSWAGEN-UP

Τώρα, μαζί με τους 3-κύλινδρους κινητήρες 999 κ.εκ. ισχύος 60 & 75 ίππων, με πακέτο Bluemotion Technology (start-stop & ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση) , προστίθεται και ο 3-κύλινδρος 1.0 TSI ισχύος 90 ίππων. Πρόκειται για τον πρώτο κινητήρα turbo που τοποθετείται σε up, επιταχύνοντας από 0-100 σε 9,9 δευτ. με τελική ταχύτητα 185 χλμ/ώρα, ενώ η έκδοση eco up εξοπλίζεται με τον κινητήρα 1.0 68 ίππων CNG με κατανάλωση μόλις 2,5€ για κάθε 100 χλμ.

Συνδεσιμοτητα

VOLKSWAGEN-UPΔιαθέτει στον βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων move & high διασύνδεση με smartphone (smartphone integration), ενσωματώνοντας πλήρως λειτουργίες του smartphone. Δηλαδή, τοποθετώντας το Smartphone στο ενσωματωμένο πάνω στην Κεντρική Κονσόλα βραχίονα και ενεργοποιώντας το Bluetooth η συσκευή μετατρέπεται μέσω του VW App σε σύστημα πλοήγησης και υπολογιστή ταξιδίου.

Ο οδηγός μέσω της εφαρμογής αυτής διαθέτει στο smartphone Offline navigation με χάρτες Tom Tom και δωρεάν update για 6 χρόνια, πρόσβαση στα μουσικά αρχεία (κάρτα μνήμης SD, smartphone, AUX-IN), πρόσβαση σε άλλα αρχεία του smartphone, όπως τηλεφωνικό κατάλογο, υπολογιστή ταξιδίου στην οθόνη του smartphone, πρόγραμμα εκμάθησης οικονομικής οδήγησης Think Blue Trainer, ταχύμετρο και θερμοκρασία ψυκτικού, Service & info call: Σύνδεση του οδηγού με το τμήμα Volkswagen Service

VOLKSWAGEN-UPΤα επίπεδα εξοπλισμού το νέου μοντέλου είναι take up, move up, eco up & high up διαθέτουν πολύ καλά επίπεδα εξοπλισμού, ενώ το νέο up! beats αποτελεί την έναρξης συνεργασίας της Volkswagen με την δημοφιλή στα νεανικά κοινά μάρκα συστημάτων ήχου BeatsAudio.

Οι 3θυρες εκδόσεις για το νέο Up ξεκινάνε από 9.620 ευρώ για να φθάσουν έως και τα 13.200 ευρώ, ενώ η επιπλέον χρέωση για τις 5-θυρες εκδόσεις είναι 370ευρώ και αυτή του κιβωτίου ASG 760 ευρώ για τους κινητήρες απόδοσης 60 & 75 ίππων.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO