spot_img

Volkswagen Touran

VW Touran 12Το πιο επιτυχημένο MPV της Ευρώπης ήταν το 2016 το Volkswagen Touran. Η θέση αυτή προκύπτει από την εταιρία έρευνας αγοράς IHS Automotive, όπου το Touran με περισσότερες από 112.000 νέες ταξινομήσεις το 2016, είναι το νούμερο 1 MPV αυτοκίνητο στην Ευρώπη.

Η τελευταία γενιά του μοντέλου, με τα καινοτόμα συστήματα υποστήριξης οδηγού καθώς και τα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, πωλείται σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Χάρη δε στα πλήρως αναδιπλούμενα καθίσματα, το 7-θέσιο Touran κατατάσσεται ως ένα από τα κορυφαία οχήματα στα οποία μπορεί να μεταβληθεί ο εσωτερικός χώρος,VW Touran 14 πολλαπλασιάζοντας έτσι τη χρήση του.

Η Volkswagen προχώρησε πρόσφατα σε αναβάθμιση ενός από τα πιο σημαντικά συστήματα υποστήριξης οδηγού του Touran: το ACC (το οποίο περιλαμβάνει το Front Assist και τη λειτουργία Emergency Brake). Το ACC λειτουργεί πλέον σε ταχύτητες από 30 έως 210 km / h (παλαιότερα ήταν 30 – 160 km / h) ενώ σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DSG), αυτό το φάσμα διευρύνεται από 0 έως 210 km / h.

VW Touran 15Με το ACC και DSG, το Touran σε κατάσταση αυξημένης κίνησης στον δρόμο, κινείται σχεδόν αυτόματα επιβραδύνοντας/σταματώντας και ξεκινώντας πάλι αυτόνομα. Ο οικογενειακός χαρακτήρας του Touran ενισχύεται από ένα πλήθος συστημάτων & τεχνολογιών, όπως το 3-ζωνικό σύστημα κλιματισμού (υψηλή ποιότητα του αέρα, χάρη σε ένα ενεργό βιογενές φίλτρο) καθώς και το σύστημα Car-Net Cam Connect. Με το τελευταίο, μια κάμερα GoPro® καταργεί την ανάγκη για τους γονείς να αποσπούν την προσοχή τους κοιτάζοντας πίσω, προβάλλοντας στην οθόνη του συστήματος μια εικόνα των παιδιών που τυχόν βρίσκονται στα πίσω καθίσματα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO