Νέα Αγοράς Auto

Βραβείο «Grand Prix» εσωτερικού σχεδιασμού

Peugeot 3008 11Προσθέτοντας ένα ακόμα βραβείο στην ήδη μεγάλη τροπαιοθήκη του, το νέο SUV Peugeot 3008 διακρίνεται στο International Automotive Festival κερδίζοντας το υψηλού πρεστίζ Grand Prix Award για την καλύτερη σχεδίαση εσωτερικού. Πρόκειται για ένα βραβείο το οποίο δεν αποτέλεσε έκπληξη, καθώς η μοναδική σχεδίαση του εσωτερικού διακόσμου με την προσθήκη χαρακτηριστικών υψηλής τεχνολογίας, κάνουν τον χώρο διαβίωσης του Peugeot 3008 μοναδικό, τόσο στην κατηγορία του, όσο και σε πολλές υψηλότερες. Ο Gilles Vidal, ο άνθρωπος που ηγείται του τμήματος σχεδιασμού της Peugeot, παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό της εταιρείας, σε μία ειδική τελετή στο Παρίσι.

Το Grand Prix Award για την καλύτερη σχεδίαση εσωτερικού, είναι το 17ο βραβείο που αποσπά το Peugeot 3008 που, από τα μέσα του Οκτώβρη που λανσαρίστηκε, έχει ήδη προτιμηθεί από περισσότερους από 60.000 πελάτες ανά τον κόσμο.Peugeot 3008 13

Ο χώρος επιβατών του νέου Peugeot 3008 είναι μοναδικός, συνδυάζοντας στοιχεία υψηλής τεχνολογίας, όπως την τελευταία γενιά Peugeot i-Cockpit, το συμπαγές οκταγωνικό τιμόνι και την οθόνη 12 ιντσών που αντικαθιστά τον πίνακα οργάνων (στάνταρ εξοπλισμός). Στο κέντρο του ταμπλό, δεσπόζει μία μεγάλη οθόνη αφής, με τα χειριστήρια που χρησιμοποιούνται πιο συχνά να βρίσκονται τοποθετημένα από κάτω, στη φιλοσοφία των πλήκτρων ενός πιάνου, προσφέροντας άκρα χρηστικότητα. Το νέο Peugeot i-Cockpit εκφράζει την αιχμή του δόρατος της εταιρείας σε επίπεδο αλληλεπίδρασης οδηγού-οχήματος, θέτοντας νέα σχεδιαστικά στάνταρντς.

Peugeot 3008 15“Η εσωτερική σχεδίαση του νέου Peugeot 3008 προσδιορίζει την ιδανική ισορροπία μεταξύ της υψηλής τεχνολογίας και των οικολογικών υλικών όπως η φυσική οξιά, ή το ύφασμα. Το κόκπιτ μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες του οδηγού, με επιλέξιμα γραφικά”.

Gilles Vidal, Head of Styling, Peugeot

Κάθε χρόνο, το International Automobile Festival βραβεύει τις πιό ελκυστικές αυτοκινητικές σχεδιαστικές καινοτομίες. Ο αρχιτέκτονας Jean-Michel Wilmotte ηγείται μίας ομάδας ειδικών κριτών, επιλεγμένων από όλον τον πλανήτη οι οποίοι μάλιστα κατάγονται από χώρους εκτός αυτοκινήτου, όπως η μόδα και το design.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.