Νέα Αγοράς Auto

Πρώτο σε πωλήσεις ηλεκτροκίνητο βαν στην Ευρώπη

Nissan NV200 electric van 11Οι βόρειοι επαγγελματίες επιλέγουν ηλεκτρικά! Έτσι εξηγείται η πρωτιά που κατέγραψε η Nissan, με τις πωλήσεις του αμιγώς ηλεκτροκίνητου βαν e-NV200 να το κατατάσσουν πρώτο στην Ευρώπη για το 2016. Συγκεκριμένα, το βραβευμένο e-NV200 κατετάγη πρώτο σε σύνολο 17 χώρων σε όλη την Ευρώπη, ξεπερνώντας τους ανταγωνιστές της κατηγορίας.

Το Ηνωμένο Βασίλειο αποδείχθηκε ότι είναι η κορυφαία αγορά στην Ευρώπη για το Nissan e-NV200, με τις αγορές της Νορβηγίας και της Γαλλίας να ακολουθούν.

Με τις συνολικές πωλήσεις του Nissan e-NV200 να είναι αυξημένες κατά 7 τοις εκατό το 2016 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, ταξινομώντας 4.319 μονάδες, καθίσταται σαφές ότι η δημοτικότητα του ηλεκτροκίνητου βαν βρίσκεται σε τροχιά ανόδου.

Nissan NV200 electric van 16Ο Gareth Dunsmore, Διευθυντής για τα Ηλεκτροκίνητα Οχήματα της Nissan Europe, δήλωσε: «Καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις επικεντρώνονται στην μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, η ανάγκη εξεύρεσης λύσεων στις μεταφορές με μηδενικές εκπομπές ρύπων, γίνεται ολοένα και σημαντικότερη. Μέσω του Nissan Intelligent Mobility, εργαζόμαστε για ένα βιώσιμο μέλλον και το e-NV200 συμπληρώνει το όραμά μας με τέλειο τρόπο, ικανοποιώντας παράλληλα ένα ευρύ φάσμα αναγκών των πελατών.

"Πέρα από τα προφανή περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα, οι ιδιοκτήτες του e-NV200 επωφελούνται και από το χαμηλό κόστος λειτουργίας του (ξεκινώντας από μόλις € 0,33 ανά χιλιόμετρο), την ομαλή και σχεδόν αθόρυβη οδήγηση , όπως και από το 40 τοις εκατό χαμηλότερο κόστος συντήρησης σε σύγκριση με ένα ισοδύναμης απόδοσης πετρελαιοκίνητο όχημα."

Nissan NV200 electric van 17Οι ιδιοκτήτες του Nissan e-NV200 μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την εγγύηση πέντε χρόνων / 100.000 χιλιομέτρων της Nissan, που καλύπτει μηχανικά και ηλεκτρικά εξαρτήματα του οχήματος, την χωρητικότητα της μπαταρίας, τη διάβρωση (έως 12 έτη) και την οδική βοήθεια.

Το Nissan e-NV200 είναι η τέλεια λύση μεταφοράς τόσο για οικογένειες, όσο και για επιχειρήσεις, συνδυάζοντας τα οφέλη του καταξιωμένου NV200 βαν της Nissan με την τεχνολογία μηδενικών εκπομπών ρύπων του πρώτου σε πωλήσεις στον κόσμο αμιγώς ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου, του Nissan LEAF. Διαθέσιμο τόσο σε έκδοση βαν, όσο και στις επιβατικές εκδόσεις Combi / Evalia, το e-NV200 προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές που καλύπτουν στο έπακρο κάθε απαίτηση, είτε ως πενταθέσιο ή επταθέσιο, και με αυτονομία 170 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση.

The Nissan e-NV200: the world’s first all-electric mobile office

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok