spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΤο Kia EV9 υποβάλλεται σε τελικές τεχνικές δοκιμές

Το Kia EV9 υποβάλλεται σε τελικές τεχνικές δοκιμές

Το Kia EV9 υποβάλλεται σε τελικές τεχνικές δοκιμές

Το επόμενο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα της Kia, το EV9 SUV, υποβάλλεται σε τελικές αυστηρές δοκιμές

– Η παγκόσμια πρεμιέρα του Kia EV9 έχει οριστεί για το πρώτο τρίμηνο του 2023

– Σχεδιασμένο και τεχνικά εξοπλισμένο για να μεταμορφώσει την κατηγορία των μεγάλων ηλεκτρικών SUV

Η Kia αποκάλυψε λεπτομέρειες για το τελικό πρόγραμμα εντατικών δοκιμών που υπέστη το Kia EV9 πριν από το παγκόσμιο ντεμπούτο του το 2023. Το πλήρως ηλεκτρικό Kia EV9 θα αποτελέσει το κορυφαίο μοντέλο της μάρκας και θα φέρει επανάσταση στη μεγάλη κατηγορία των ηλεκτρικών SUV, επιταχύνοντας παράλληλα τον μετασχηματισμό της Kia και επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στη βιώσιμη ηλεκτροκίνηση.

digital-1920x1080-EV9-4

Αναπτύχθηκε στο παγκόσμιο κέντρο R&D στο Namyang της Κορέας σε μια περίοδο 44 μηνών για να θέσει νέα πρότυπα στη σχεδίαση, τις επιδόσεις, την αυτονομία, τη δυναμική οδήγηση, την τεχνολογία και την άνεση.

Κατά τη διάρκεια αυτής της τελικής φάσης δοκιμών, το EV9 υποβάλλεται ακατάπαυστα σε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει οδήγηση σε έναν λόφο αναρρίχησης 4WD και σε μια πίστα ανώμαλου εδάφους, καθώς επίσης και σε μια δοκιμή οδήγησης σε βαθιά νερά, για να διασφαλιστεί η μέγιστη αξιοπιστία ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Οι δοκιμές του μοντέλου σε μεγάλες ταχύτητες και σε πίστες χαμηλής τριβής προσδιορίζουν την οδική συμπεριφορά και ελέγχουν την απόδοση και την αντοχή του στις πιο αυστηρές συνθήκες.

digital-1920x1080-EV9-2

Η Kia έδωσε για πρώτη φορά στον κόσμο μια προεπισκόπηση του νεότερου κορυφαίου μοντέλου της με τη μορφή του Kia Concept EV9, που παρουσιάστηκε στο AutoMobility LA στο Λος Άντζελες πέρυσι. Ενσωματώνοντας το «Opposites United», τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας, το Kia EV9 που αναπτύχθηκε στην προηγμένη Electric Global Modular Platform (E-GMP) της εταιρείας θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή στην εξέλιξη, στην υψηλή τεχνολογία και τη βιώσιμη κινητικότητα.

Λαμβανομένου υπόψη των εκπληκτικών πωλήσεων της Kia στο πρώτο 7μηνο του 2023, πιστεύουμε ότι το Kia EV9 θα ακολουθήσει τα βήματα του πρωτοποριακού, πλήρως ηλεκτρικού Kia EV6, το οποίο έχει αποσπάσει πολυάριθμα κριτικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του υψηλού κύρους τίτλο του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2022.

image001

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO