spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣAlfa Romeo Tonale MTJ:

Alfa Romeo Tonale MTJ:

Alfa Romeo Tonale MTJ:
  • H νέα Alfa Romeo Tonale είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελίες και με τον diesel κινητήρα 1.6 MTJ, απόδοσης 130 ίππων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων για ακόμα μεγαλύτερη αποδοτικότητα και οδηγική απόλαυση.
  • Ο κινητήρας diesel συνεχίζει να αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους καλύπτουν μεγάλο αριθμό χιλιομέτρων ανά έτος, ιδιαίτερα εκτός πόλης.
  • Η οικονομία καυσίμου που εξασφαλίζει ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας MTJ συνδυάζεται με την αυθεντική οδηγική απόλαυση που χαρακτηρίζει τα μοντέλα της Alfa Romeo, χάρη σε εξειδικευμένες μηχανικές επιλογές, όπως το πιο άμεσο σύστημα διεύθυνσης στην κατηγορία, το brakebywire σύστημα πέδησης και το σύστημα ενεργής κατανομής της ροπής, “Dynamic Torque Vectoring”.

Η Alfa Romeo Tonale εντυπωσιάζει με το δυναμικό της στιλ, την τεχνολογία αιχμής και την οδηγική απόλαυση που προσφέρει. Με την παράδοση των πρώτων αυτοκινήτων που εφοδιάζονται με το νέο υβριδικό σύνολο των 48V να έχουν ξεκινήσει, η Alfa Romeo ανοίγει τις παραγγελίες και για τις εκδόσεις που εφοδιάζονται με τον προηγμένο diesel κινητήρα 1.6MTJ απόδοσης 130 ίππων, που αποτελεί ιδανική επιλογή για τους χρήστες που καλύπτουν μεγάλο αριθμό χιλιομέτρων κυρίως στον αυτοκινητόδρομο.

03_Alfa Romeo Tonale

Tonale MTJ: Δρομέας μεγάλων αποστάσεων και υψηλής αξίας

Ο Turbo diesel κινητήρας της Tonale ανήκει στην οικογένεια MultiJet και αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία λόγω των προηγμένων λύσεων που εφαρμόζει. Σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες μηχανολογικές λύσεις που αξιοποιεί η Tonale, η έκδοση MTJ αποτελεί έναν πραγματικό δρομέα μεγάλων αποστάσεων. Συνοπτικά τα στοιχεία που συνθέτουν την Tonale MTJ είναι τα:

  • Κινητήρας MultiJet 1,6 λίτρων με απόδοση 130 ίππων και 320Nm ροπής μόλις στις 1.500 σ.α.λ. Turbo μεταβλητής γεωμετρίας και σύστημα τροφοδοσίας common rail με άμεσο ψεκασμό πολλαπλών σταδίων και πίεση έως 2.000 bar.
  • Αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων και δυνατότητα χειροκίνητης επιλογής σχέσεων και μέσω paddles.
  • Αυτονομία άνω των 1.000χλμ. χάρη στον αποδοτικό κινητήρα και το ρεζερβουάρ των 55 λίτρων.
  • Το πιο άμεσο σύστημα διεύθυνσης με μόλις 2,28 στροφές του τιμονιού από άκρη σε άκρη.
  • Αμορτισέρ τεχνολογίας FSD (Frequency Selective Damping) σε όλους τους τροχούς.
  • Σύστημα διαχείρισης ροπής Active Torque Vectoring που μεταφέρει την κίνηση στον τροχό με το καλύτερο επίπεδο πρόσφυσης.
  • Σύστημα πέδησης brake-by-wire (IBS) με τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo

Χάρη στα παραπάνω στοιχεία, η Tonale MTJ προσφέρει την απαράμιλλη γοητεία μιας Alfa Romeo, με την αποδοτικότητα που αναζητά κανείς σε ένα C-SUV, ικανό να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις με τη μέγιστη άνεση, ασφάλεια και οικονομία καυσίμου. Σε συνδυασμό με χαρακτηριστικά όπως, η τεχνολογία NFT που δημιουργεί ένα αδιάβλητο πιστοποιητικό χρήσης/συντήρησης του αυτοκινήτου, η 5ετης εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και η κορυφαία ποιότητα φινιρίσματος και κατασκευής, η Tonale σχεδιάστηκε ώστε να προσφέρει και υψηλή υπολειμματική αξία, στοιχείο με εξαιρετική σημασία τόσο για τους πελάτες λιανικής, όσο και τις εταιρικές πωλήσεις.

LIFESTYLE (5)

Η δύναμη της επιλογής

Η γκάμα της Tonale MTJ αποτελείται από τις εκδόσεις Super, Sprint και Ti, κάθε μία με ξεχωριστό χαρακτήρα και μοναδικά χαρακτηριστικά εμφάνισης και εξοπλισμού. Κοινός παρονομαστής -όπως και για την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου- είναι ο βασικός εξοπλισμός που περιλαμβάνει εκτός των άλλων full-led φωτιστικά σώματα, ψηφιακό πίνακα οργάνων (12,3’’) και οθόνης πολυμέσων (10,25’’), διζωνικό κλιματισμό, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και ζάντες αλουμινίου.

Η παραγωγή της Tonale MTJ αναμένεται να ξεκινήσει το Φθινόπωρο με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται τον Οκτώβριο – Νοέμβριο του έτους.

Νέος Τιμοκατάλογος

INTERIORS (1)
RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO