spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΔιεθνής καριέρα για τα Νέα Scudo και E-Scudo

Διεθνής καριέρα για τα Νέα Scudo και E-Scudo

Διεθνής καριέρα για τα Νέα Scudo και E-Scudo
  • Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα τους στην Ευρωπαϊκή αγορά, τα νέα Scudo και E-Scudo ξεκινούν την πορεία τους και στην αγορά της Ν. Αμερικής, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της επιτυχημένης πορείας της μάρκας σε παγκόσμιο επίπεδο.
  • Το νέο E-Scudo είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό ελαφρύ επαγγελματικό μοντέλο της μάρκας που θα είναι διαθέσιμο στη Βραζιλία. Εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 100kW (136 ίπποι) και έχει αυτονομία έως και 330χλμ.
  • Το νέο Scudo προσφέρει επίπεδο άνεσης αντίστοιχο με εκείνο ενός επιβατικού αυτοκινήτου και παράλληλα κορυφαίες δυνατότητες μεταφοράς στην κατηγορία του.
  • Τα νέα Scudo και E-Scudo είναι διαθέσιμα και στην Ελληνική αγορά με 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ.

Αποτελώντας τον ηγέτη της αγοράς στη Βραζιλία την τελευταία δεκαετία, η  FIAT Professional μετά τα best-sellers Ducato και Fiorino ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στη Λατινική Αμερική με την άφιξη και του νέου Scudo στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού. Αυτή η εξέλιξη πέρα από την επέκταση της γκάμας σηματοδοτεί και τη διάθεση από τη μάρκα του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού επαγγελματικού οχήματος στη Ν. Αμερική, το οποίο θα είναι η ιδανική επιλογή για τις επιχειρήσεις που εστιάζουν τη δραστηριότητα τους στα αστικά κέντρα.

Scudo_Shooting (13)

Με το λανσάρισμα του νέου ελαφρού επαγγελματικού μοντέλου, η FIAT Professional και στη Ν. Αμερική -όπως και στην Ευρώπη- καλύπτει όλες τις κατηγορείς, με το Fiorino στα μικρά van, το νέο Scudo στα μεσαία και το Ducato στα μεγάλα van. Εκμεταλλευομένη τη μεγάλη της μηχανολογική παράδοση, η FIAT Professional εφοδιάζει το νέο Scudo, τόσο με κινητήρες diesel (1.5TD 120hp), όσο και με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που αποτελείται από έναν προηγμένο κινητήρα απόδοσης 100kW (136 ίπποι)  και μια συστοιχία μπαταριών χωρητικότητα 75 kWh που εξασφαλίζουν αυτονομία έως και 300χλμ.

Όπως και στην Ευρώπη, η FIAT Professional στη Ν. Αμερική πέρα από τα προηγμένα προϊοντικά χαρακτηριστικά εστιάζει και στις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αλλά και στις πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης. Το Scudo αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα ευελιξίας, με τις εκατοντάδες συνδυασμών αμαξωμάτων, κινητηρίων συνόλων και εξοπλισμού να μπορούν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο σε κάθε εξατομικευμένη ανάγκη.

Scudo_Shooting (10)

Η διάθεση του νέου Scudo/E-Scudo στη Ν. Αμερική διευρύνει την παρουσία της FIAT Professional -της πρώτης μάρκας που δημιουργήθηκε με απόλυτη στόχευση στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα- με ένα μοντέλο που συνδυάζει την άνεση και ασφάλεια ενός επιβατικού μοντέλου με την αποτελεσματικότητα ενός αποδοτικού επαγγελματικού μοντέλου.

Τα νέα Scudo και E-Scudo είναι διαθέσιμα ήδη και στην Ελληνική αγορά με 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO