spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΓια δυνατές συγκινήσεις και αυτό το Πάσχα, επισκεφθείτε τα πρατήρια Shell!

Για δυνατές συγκινήσεις και αυτό το Πάσχα, επισκεφθείτε τα πρατήρια Shell!

Για δυνατές συγκινήσεις και αυτό το Πάσχα, επισκεφθείτε τα πρατήρια Shell!

Αθήνα, 18 Aπριλίου – Μία μεγάλη προωθητική ενέργεια ξεκινάει στα πρατήρια καυσίμων Shell, για την περίοδο του Πάσχα, με αυθεντικά προϊόντα Ferrari.

Tα πρατήρια Shell εξασφάλισαν για άλλη μία χρονιά, αυθεντικές τσάντες και μπάλες Ferrari, επεκτείνοντας την τεχνική συνεργασία που έχουν για τα καύσιμα.

Επισκεφθείτε λοιπόν από σήμερα ένα πρατήριο Shell και με αγορά 20 λίτρων καυσίμων και άνω V-Power ή V-Power Racing ή V-Power Diesel και κάνοντας χρήση της κάρτας allSmart θα μπορείτε να αποκτήσετε  με ένα σπορ σακίδιο πλάτης Ferrari και μία μικρή μπάλα Ferrari με επιπλέον κόστος μόνο 12,5€.

Τα αυθεντικά σπορ σακίδια Ferrari είναι διαθέσιμα σε 2 χρώματα (Κόκκινα με μαύρη πρόσοψη και μαύρα με κόκκινη πρόσοψη). Διαθέτουν 2 θήκες με λάστιχο στα πλαϊνά για να τοποθετείται κάποιο νερό ή κάποιο παγούρι, μία θήκη με ενίσχυση στο μπροστινό μέρος και την κεντρική θήκη, με επιπλέον εσωτερική τσέπη με φερμουάρ.

Shell-ferrari-backpack_KTX_B2(21x28_Car)_Med

Οι αυθεντικές μπάλες Ferrari είναι ανάγλυφες με ακόμα καλύτερη αίσθηση και ανάλογα με το σακίδιο έχουν 2 χρώματα Μαύρες και Κόκκινες.

 Τα καύσιμα Shell VPower είναι αποτέλεσμα τεχνικής συνεργασίας πάνω από 70 ετών με τη Scuderia Ferrari.

 Η βενζίνες Shell V-Power και Shell V-Power Racing καθώς και το πετρέλαιο Shell V-Power Diesel με τεχνολογία DYNAFLEX έχουν την καλύτερη απόδοση και αποτελεσματικότητα που είχαμε ποτέ.1

  • Προστατεύουν τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας από την εκκίνηση και για κάθε χιλιόμετρο.2
  • Βοηθάνε στην απομάκρυνση έως και του 80% των ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση του κινητήρα.2
  • Περιέχουν συστατικά μείωσης τριβών, σε διπλάσια ποσότητα απ’ ό,τι στην προηγούμενη σύνθεσή μας.1
  • Σχεδιασμένα για να καθαρίζουν τον κινητήρα σας ενώ οδηγείτε και να προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις στο αυτοκίνητό σας.2

Tα πραγματικά αποτελέσματα και τα πλεονεκτήματα, ενδέχεται να διαφοροποιούνται ανάλογα με το όχημα, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και την οδηγική συμπεριφορά. Δεν παρέχονται εγγυήσεις.

1)Σε σύγκριση με προηγούμενες συνθέσεις των Shell V-Power καυσίμων.

2)Βοηθάνε να καθαρίσουν τα βασικά εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου, όπως βαλβίδες εισαγωγής και / ή έγχυσης καυσίμου από τα ιζήματα που μειώνουν την απόδοση. Τα μόρια που μειώνουν τις τριβές βοηθούν κρίσιμα μέρη του κινητήρα σας.

image003
RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO