spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΕλαστικό GEOLANDAR X-CV της Yokohama

Ελαστικό GEOLANDAR X-CV της Yokohama

Ελαστικό GEOLANDAR X-CV της Yokohama

Η Yokohama Rubber Co., Ltd., ανακοίνωσε ότι το GEOLANDAR X-CV (Pattern No G99B) θα προσφέρεται στον αρχικό εργοστασιακό εξοπλισμό (OE) για το νέο SUV Outlander της Mitsubishi Motors . Η βιομηχανία ελαστικών Yokohama ξεκίνησε  να προμηθεύει τα ελαστικά GEOLANDAR X-CV σε μοντέλα Outlander με κινητήρα βενζίνης,  που πωλούνται στις αγορές (εκτός Ιαπωνίας) από τον Ιούλιο του 2021, με την τροφοδοσία  των ελαστικών για τα μοντέλα PHEV που λανσάρονται  στην Ιαπωνία, την Αυστραλία και άλλες χώρες, να έχει ήδη ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβριο. Το συγκεκριμένο  SUV εξοπλίζεται  με ελαστικά διαστάσεων 235/60R18 103H.

Tα ελαστικά GEOLANDAR X-CV (Pattern No G99B) συμβάλλουν στην ευελιξία του Outlander, προσφέροντας παράλληλα υψηλή σταθερότητα στο τιμόνι και μειωμένη αντίσταση κύλισης, στοιχεία που ενισχύουν περαιτέρω τα περιβαλλοντικά οφέλη των PHEVs. Επιπλέον, ένα νέο βελτιστοποιημένο μοτίβο στο πέλμα του ελαστικού συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης καυσίμου.

Geolandar-X-CV

Σύμφωνα με το νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης, με την  ονομασία YΟΚΟΗΜΑ  Transformation 2023 (YX2023), η YΟΚΟΗΑΜΑ στοχεύει στη μεγιστοποίηση των ποσοστών πωλήσεων των ελαστικών της με υψηλή προστιθέμενη αξία, δηλαδή της  εμβληματικής σειράς ADVAN, της σειράς  ελαστικών GEOLANDAR για SUV και φορτηγά, όπως  και  λοιπών χειμερινών ελαστικών. Μία από τις βασικές πρωτοβουλίες που υλοποιούνται στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής είναι η τοποθέτηση των ελαστικών ADVAN και GEOLANDAR ως μέρος του εργοστασιακού εξοπλισμού σε νέα αυτοκίνητα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO