spot_img

Jeep Gladiator

Jeep Gladiator

Ενισχύοντας το μοναδικό του χαρακτήρα, το Gladiator με την διάθεση του έξυπνου, όσο και σκληροτράχηλου ασύρματου ηχείου, προσφέρει ακόμα μια ξεχωριστή ιδέα για την κατηγορία των pickup που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία της Jeep για απόλυτη ελευθερία.

Η Jeep® στην 80χρονη πορεία της έχει γίνει συνώνυμη με τα οχήματα ελευθέρου χρόνου (SUV). Η επιστροφή της στη δημοφιλή κατηγορία των pick-up έγινε τη φετινή χρονιά με τον πλέον εμφατικό τρόπο, με το νέο Gladiator να ανεβάζει τον πήχη για τον ανταγωνισμό, προσφέροντας το δυνατότερο κινητήρα στην κατηγορία (3.0 V6, 260hp), κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, αλλά και το μοναδικό χαρακτηριστικό αφαίρεσης και αναδίπλωσης στοιχείων του αμαξώματος (οροφή, πόρτες και παρμπρίζ) για απόλυτη επαφή με τη φύση.

jp021_471gld2hp9fbmpbs24l1bmhgng2kbqa-61a8aac2b897c

Ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον περιπετειώδη χαρακτήρα του, η Jeep, εφοδίασε το Gladiator με ακόμα ένα μοναδικό στοιχείο για την κατηγορία, ένα αποσπώμενο ασύρματο Bluetooth ηχείο, μέσω του οποίου ο οδηγός και οι επιβάτες μπορούν να μεταφέρουν τη μουσική τους και εκτός του οχήματος. Όπως θα περίμενε κανείς από ένα προϊόν με την υπογραφή της Jeep, το ασύρματο ηχείο είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, ενώ χάρη στη μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία του, μπορεί να λειτουργήσει και σαν power-bank, φορτίζοντας άλλες συσκευές. Πίσω από τις πλάτες των πίσω καθισμάτων του Gladiator υπάρχει ειδικός χώρος αποθήκευσης και φόρτισης για το ηχείο, έτσι ώστε να είναι πάντα έτοιμο για χρήση.

Τέλος, στην περίπτωση που δύο Gladiator βρεθούν στο ίδιο σημείο, τα ηχεία τους μπορούν να συνεργαστούν ώστε να παρέχουν στερεοφωνικό ήχο και παράλληλα ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Το σκληροτράχηλο ασύρματο ηχείο του Jeep Gladiator είναι διαθέσιμο στο Gladiator Overland, αλλά και ως ξεχωριστό αξεσουάρ.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO