spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣSsangyong car shering

Ssangyong car shering

Ssangyong XLV 01Το car sharing (χρήση αυτοκινήτου από κοινού) είναι μία μορφή μετακίνησης που κατακτάει όλο και περισσότερο κοινό στα πολύβουα αστικά κέντρα.

Το προφανές πλεονέκτημα της λύσης αυτής, είναι ότι ο ενδιαφερόμενος οδηγός απαλλάσσεται της ευθύνης κατοχής και χρήσης ενός συγκεκριμένου μοντέλου αυτοκινήτου, των εξόδων και της ταλαιπωρίας που αυτό συνεπάγεται, και χρησιμοποιεί ένα αυτοκίνητο (από τον προσφερόμενο στόλο εταιρειών που παρέχουν αυτή την υπηρεσία) μόνο για τις ώρες και τις μετακινήσεις που του είναι απαραίτητο, πληρώνοντας το αντίστοιχο μίσθωμα.

Ssangyong XLV 03Αυτή η προσέγγιση καθίσταται ιδιαίτερα δημοφιλής στις μεγαλουπόλεις, καθώς βοηθάει στην ανακούφιση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος, αφού τα αυτοκίνητα κινούνται μόνο όσο είναι απαραίτητο στους χρήστες τους. Μάλιστα έρευνες έχουν δείξει ότι οι οδηγοί που επιλέγουν το car sharing ως λύση μετακίνησης είναι εν γένει πιο εναλλακτικοί στις μετακινήσεις τους δίνοντας μεγάλη προτεραιότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και την ποδηλασία.

Αυτή η πρωτοποριακή οδηγική προσέγγιση αποκτά ξεχωριστή σημασία στην περίπτωση πυκνοκατοικημένων και περιβαλλοντικά επιβαρημένων περιοχών όπως είναι η Σεούλ, η πρωτεύουσα της Ν. Κορέας και χώρα των SsangYong. Εκεί, η μία από τις δύο, εγκεκριμένες από την Κυβέρνηση, εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες car sharing, ανανέωσε τη συνεργασία της με τη SsangYong εμπλουτίζοντας το στόλο της με 100 νέα XLV. Ssangyong XLV 09

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι είχε προμηθευτεί 128 SsangYong Tivoli, ενώ η συνεργασία αυτή πρόκειται να επεκταθεί περαιτέρω με αφορμή και τη διεύρυνση της γκάμας των μοντέλων SsangYong μέσα στο 2017.

Η αξία της συνεργασίας αυτής έγκειται στο ότι έτσι αναγνωρίζεται η αξία των μοντέλων της SsangYong, καθώς εκτός από χρηστικά και προσιτά στο μέσο χρήστη, είναι επίσης ποιοτικά, αξιόπιστα και, κυρίως, φιλικά προς το περιβάλλον, με χαμηλή κατανάλωση και ρύπους. Θυμίζουμε ότι το SsangYong XLV είναι το crossover με το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του, κορυφαίους χώρους για επιβάτες και κατανάλωση καυσίμου από 4,5 λτ./100 χλμ.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO