spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣH all-star γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων της Nissan

H all-star γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων της Nissan

H all-star γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων της Nissan

Η Nissan κάνει ένα νέο βήμα στη στρατηγική της για τα Ελαφρά Επαγγελματικά Οχήματα (LCVs), αποκαλύπτοντας την ανανεωμένη γκάμα all-star , με τα Interstar, Primastar και το ολοκαίνουργιο Townstar.

Μέσω αυτής της ανανέωσης, η Nissan υποστηρίζει τους επαγγελματίες με οχήματα που παρέχουν αποτελεσματικές λύσεις κινητικότητας.

Με το NV400 να μετονομάζεται σε Interstar, η Nissan ισχυροποιεί την παρουσία της στην κατηγορία των μεγάλων βαν. Το NV300 με πιο εντυπωσιακή εμφάνιση και αίσθηση, θα επαναπροσδιοριστεί ως Primastar, αποτελώντας μια επιλογή μεσαίου μεγέθους, ενώ η κατηγορία των compact βαν θα καλύπτεται τώρα από το ολοκαίνουργιο Townstar, με αμιγώς ηλεκτρική (και βενζινοκίνητη) έκδοση.

“Με την εισαγωγή της σειράς all-star στα LCVs, η Nissan θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, με μια πλειάδα ευέλικτων διαμορφώσεων που δίνουν λύση στις σύγχρονες επιχειρηματικές προκλήσεις. Από το μεγάλο εξατομικευμένο βαν Interstar, το ευέλικτο και βολικό μεσαίου μεγέθους Primastar και έως το πρωτοποριακό, ολοκαίνουργιο compact Townstar, αφουγκραζόμαστε τους πελάτες μας και παραμένουμε προσηλωμένοι στην αντιμετώπιση των εξελισσόμενων αναγκών τους”, δήλωσε η Emmanuelle Serazin, Διευθύντρια LCV & Εταιρικών Πωλήσεων της Nissan Europe.

Καθώς το e-commerce αναπτύσσεται και η αστικοποίηση αυξάνεται, οι επιχειρήσεις πρέπει να ανταποκριθούν στις αλλαγές των κανονισμών για την κινητικότητα, εστιάζοντας ολοένα και περισσότερο στην κλιματική αλλαγή.

Primastar van static 09

Έχοντας πλούσια κληρονομιά και τεχνογνωσία στα LCVs και στην ηλεκτροκίνηση, η Nissan θα λανσάρει μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του ολοκαίνουργιου Townstar, που θα διαδεχθεί το πρωτοποριακό e-NV200, ένα από τα πρώτα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα μαζικής παραγωγής. Με λεπτομέρειες σχεδιασμού εμπνευσμένες από το Ariya, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού μοτίβου Kumiko στην μπροστινή μάσκα και των προβολέων με την χαρακτηριστική υπογραφή, το Townstar προσφέρει μια λύση επόμενης γενιάς.

Ως το πρώτο ευρωπαϊκό μοντέλο που φέρει το νέο λογότυπο της Nissan, η αμιγώς ηλεκτρική (και βενζινοκίνητη) έκδοση του ολοκαίνουργιου Townstar ενσωματώνει τα καινοτόμα σχεδιαστικά στοιχεία και την τεχνολογία της Nissan. Χτισμένο στην πλατφόρμα Alliance CMF-C στο εργοστάσιο Maubeuge στην Γαλλία, το ολοκαίνουργιο compact βαν φέρνει μια πραγματικά νέα εποχή για τα LCVs στην Nissan.

Ομοίως, το σημαντικά αναβαθμισμένο Primastar ξεχωρίζει με μια αιχμηρή και δυναμική εμφάνιση, χάρη στη νέα μάσκα εμπρός, τους προβολείς LED και τις προαιρετικές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Επίσης, επωφελείται από τα νέα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS) για βελτιωμένη άνεση και ασφάλεια, με χαρακτηριστικά όπως Blind Spot Warning, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control και Intelligent Emergency Braking.

Το μεσαίου μεγέθους van Primastar διαθέτει πλέον μεγαλύτερη ισχύ με μια σειρά κινητήριων συνόλων, συμβατών με Euro 6d. Αυτό διασφαλίζει ότι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε κινητήρια σύνολα χαμηλών εκπομπών ρύπων, διαθέσιμα τόσο με χειροκίνητο όσο και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της Nissan για ποιότητα και αξιοπιστία,, κάθε μοντέλο της ανανεωμένης γκάμας all-star σειράς θα συνοδεύεται από την κορυφαία πανευρωπαϊκή 5ετή εγγύηση.

Gallery

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO