spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΒγήκαν στον δρόμο τα πρώτα, νέα Nissan QASHQAI !

Βγήκαν στον δρόμο τα πρώτα, νέα Nissan QASHQAI !

Βγήκαν στον δρόμο τα πρώτα, νέα Nissan QASHQAI !

Με το ολοκαίνουργιο Qashqai να βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις της Nissan σε όλη την Ελλάδα, κάποιοι τυχεροί ιδιοκτήτες “εξασφάλισαν” ήδη το δικό τους συναρπαστικό μοντέλο. Οι πρώτες παραδόσεις των νέων Qashqai έχουν πραγματοποιηθεί σε αρκετές εκθέσεις της Nissan, ενώ μόλις πρόσφατα παρεδόθη και το πρώτο αυτοκίνητο, από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Πάνω από τρία εκατομμύρια Qashqai έχουν πουληθεί από το 2007, όταν η Nissan δημιούργησε την συγκεκριμένη κατηγορία που έμελλε να ταράξει τα νερά στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου. Αντίστοιχα στην Ελλάδα, το Nissan Qashqai καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο, έχοντας πωληθεί σχεδόν 40 χιλιάδες αυτοκίνητα του μοντέλου, από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς.

Qashqai handover (1)

Στο νέο αυτό ξεκίνημα, η Nissan έχει διατηρήσει τις κατευθυντήριες αρχές που οδήγησαν στην σύλληψη της ιδέας, στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη των δύο προηγούμενων γενεών του Qashqai: κομψός σχεδιασμός, αναβαθμισμένο αμάξωμα και αποτελεσματικά κινητήρια σύνολα, σε συνδυασμό με αυξημένη ποιότητα και οδηγική εμπειρία από μια υψηλότερη κατηγορία. Χάρη στη νέα πλατφόρμα Alliance CMF-C, ενός προτύπου προηγμένης μηχανικής, καινοτομίας και προηγμένης τεχνολογίας, το νέο Qashqai θα ανεβάσει και πάλι πολύ ψηλά τον πήχη στην κατηγορία των crossovers, με τους τυχερούς αγοραστές να απολαμβάνουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Το ολοκαίνουργιο, τρίτης γενιάς Nissan Qashqai, προσφέρει έναν ασυμβίβαστο συνδυασμό δυναμικών επιδόσεων και εκλεπτυσμένης κύλισης, με κινητήρια σύνολα που προφέρουν βέλτιστη κατανάλωση καυσίμου.

Υποστηρίζοντας τον στόχο της Nissan να επιτύχει 50% “εξηλεκτρισμένες” πωλήσεις στην Ευρώπη έως το 2024, το νέο Nissan Qashqai δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία, αλλά και με το e-POWER, το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το πρωτοποριακό ηλεκτρικό όχημα Nissan LEAF.

Qashqai handover (8)

Με εκδόσεις τόσο 2WD όσο και 4WD, καθώς και με το χειροκίνητο 6τάχυτο ή το νέο Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, όπως και με την ηλεκτροκίνηση που φέρνει το εκλεπτυσμένο e-POWER, το Qashqai θα καλύψει στο έπακρο κάθε απαίτηση του υποψήφιου αγοραστή, με την οδηγική απόλαυση να βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε κινητήριας έκδοσης του μοντέλου.

Με τις τιμές του νέου Qashqai να ξεκινούν από τις 24.490€, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να μάθουν περισσότερα στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/new-qashqai-2021.html, όπως και στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan, σε όλη την Ελλάδα.

mime-attachment
mime-attachment
RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO