spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ MOTUL 300V

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ MOTUL 300V

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ MOTUL 300V

Από τους αγώνες, μέχρι τα αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης, ένα όνομα είναι συνώνυμο της επιτυχίας τα τελευταία 50 χρόνια – το όνομα «Motul 300V». Αυτό το προϊόν γεννήθηκε από την ατελείωτη επιδίωξη της Motul για αέναη κίνηση. Σήμερα, η Motul λανσάρει μια νέα και βελτιωμένη έκδοση του κορυφαίου προϊόντος της, με μια νέα σύνθεση να ξεπερνά τα σημερινά όρια της απόδοσης. Το νέο Motul 300V αποκαλύπτεται για τις ανάγκες του φετινού 24 Hours of Le Mans, το πιο εμβληματικό αγωνιστικό γεγονός στον κόσμο.

Ξεκίνησε το 1971, το Motul 300V αναπτύχθηκε για να βοηθήσει τις αγωνιστικές ομάδες να πάρουν την μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία από τους κινητήρες τους, το ιερό δισκοπότηρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το όνομά του είναι φόρος τιμής στις 300 νίκες των αγώνων που επιτεύχθηκαν μέχρι την έλευσή του – αλλά το Motul 300V συνέχισε να βοηθά αμέτρητους θρύλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να φτάσουν στη νίκη.

Τις επόμενες δεκαετίες, η Motul τελειοποιούσε συνεχώς το πιο ξεχωριστό της προϊόν και σήμερα, το Motul 300V συνεχίζει να ωθεί τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου στη δόξα του βάθρου. Από το Le Mans έως τα αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης, από το Drift Masters μέχρι το ράλι του Ντακάρ, έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα λιπαντικό που αλλάζει το παιχνίδι στα paddocks των κορυφαίων αγώνων.

Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, η Motul είναι περήφανη που αποκαλύπτει την τελευταία εξέλιξη του λιπαντικού αναφοράς: τη νέα σειρά προϊόντων Motul 300V.

THE NEW MOTUL 300V-1

Το νέο Motul 300V φέρνει πολλές βελτιώσεις:

Βελτιωμένη απόδοση: Το νέο αγωνιστικό λάδι Motul 300V βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα μειώνοντας τις εσωτερικές τριβές. Αυτή η νέα σύνθεση εξασφαλίζει αποδεδειγμένα αύξηση ισχύος και ροπής σε ολόκληρο το εύρος ισχύος

. • Καλύτερη αξιοπιστία: Το Motul 300V προστατεύει τον κινητήρα σας χωρίς να διακυβεύεται η απόδοση, παρέχοντας υψηλή σταθερότητα για μέγιστη αντίσταση φιλμ λαδιού, ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες.

Βελτιωμένη συμβατότητα: Το Motul 300V πληροί πλέον τις σύγχρονες απαιτήσεις του κινητήρα: συμβατό με συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων όπως φίλτρα σωματιδίων, συμβατό με βιοκαύσιμα (ειδικά αιθανόλη) και προστατεύει από LSPI (σε downsized κινητήρες).

Πιο βιώσιμο: Το Motul 300V περιέχει οργανικά βασικά λάδια που χρησιμοποιούν μη ορυκτές ανανεώσιμες πρώτες ύλες, περιορίζοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και επιτρέπει στην Motul να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα κατά 25% κατά τη διαδικασία παραγωγής.

Η γκάμα χωρίζεται σε 3 μεγάλες σειρές:

Power: Η σειρά POWER περιλαμβάνει τα χαμηλότερα ιξώδη, από 0W-8 έως 5W-30, προσφέρει τη μέγιστη ισχύ και ενδείκνυται για κινητήρες που υπόκεινται σε χαμηλή αραίωση καυσίμου από λιπαντικό.

Competition: Η σειρά COMPETITION περιλαμβάνει τις βαθμίδες ιξώδους από 0W-40 έως 15W-50, προσφέρει βέλτιστο συμβιβασμό μεταξύ ισχύος και αξιοπιστίας και ενδείκνυται για κινητήρες που υπόκεινται σε μεσαία αραίωση καυσίμου από λιπαντικό.

Le Mans: Η νέα γενιά της σειράς Le Mans 300V προσφέρει τη μέγιστη δυνατή αξιοπιστία του κινητήρα και είναι τώρα διαθέσιμη σε ιξώδη 10W-60 και 20W-60. Είναι ιδανικό για ακραίες εφαρμογές μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως αγώνες αντοχής και drift. Η μοναδικότητα αυτών των προϊόντων ενισχύεται από το γεγονός ότι είναι τα μόνα λάδια κινητήρα παγκοσμίως που φέρουν το περίφημο όνομα 24 hours of Le Mans.

Λανσάρισμα στο 24 Hours of Le Mans 2021:

Το ολοκαίνουργιο Motul 300V λανσαρίστηκε στις “24h του Le Mans”, τον πιο εξαντλητικό αγώνα αντοχής της χρονιάς και ίσως τον πιο εμβληματικό από όλους. Εκτός από την χρήση του από τις περισσότερες ομάδες LMP2 στο grid, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας που κέρδισε την κατηγορία το 2020, την United Autosports, η Motul είναι περήφανη που είναι ο επίσημος συνεργάτης λιπαντικών της Scuderia Cameron Glickenhaus, η οποία είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το νέο Motul 300V και να μοιραστεί τον ενθουσιασμό της για το νέο προϊόν.  

Ο Jim Glickenhaus, ο Ιδρυτής της Scuderia Cameron Glickenhaus δήλωσε: «Το νέο Motul 300V κάνει μια τεράστια διαφορά. Σε δύσκολες συνθήκες αγώνων, ο κινητήρας συχνά δοκιμάζεται στα όριά του, επομένως χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο λιπαντικό που θα κάνει τον κινητήρα ικανό να συνεχίσει τον αγώνα. Το νέο Motul 300V είναι ακριβώς αυτό. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη σε αυτό το λιπαντικό».

Το νέο Motul 300V θα εμφανιστεί στις αγορές από τον Σεπτέμβριο του 2021, ανάλογα με τις χώρες.

c.miltsakakis@gr.motul.com_0000
RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO