spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΤο Nissan NAVARA στην παραμεθόριο

Το Nissan NAVARA στην παραμεθόριο

Το Nissan NAVARA στην παραμεθόριο

 

Πρόσφατα ο Δήμος Πρεσπών προμηθεύτηκε δύο Nissan NAVARA, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί για την ανάπτυξη μιας πλήρους δέσμης κοινωνικών υποδομών και υπηρεσιών, που στηρίζουν και στηρίζονται στην κοινωνία των Πρεσπών.

Η προμήθεια του ενός από τα δύο Nissan NAVARA, χρηματοδοτήθηκε εξ’ ολοκλήρου από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου έργου LESS WASTE II. Το NAVARA θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος της πιλοτικής δράσης του έργου LESS WASTE II, που στοχεύει στη μείωση της σπατάλης τροφίμων στις επιχειρήσεις εστίασης του Δήμου Πρεσπών, με την εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος συλλογής, επεξεργασίας και διανομής μερίδων φαγητού σε δικαιούχους κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου.

 

Navara Prespes_03

Η προμήθεια του έτερου Nissan NAVARA, χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα GREEN POINT – MOB. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά στην αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης-ανακύκλωσης των απορριμμάτων, με την ανάπτυξη κινητών πράσινων σημείων στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας –Αλβανίας, σε συνδυασμό με δράσεις ευαισθητοποίησης και προώθησης της ανάκτησης ανακυκλώσιμων υλικών, με διαλογή στην πηγή.

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό, φινέτσα, καινοτόμες τεχνολογίες, καθώς και με μια αντίληψη στην κατασκευή και την κύλιση που ξεπερνά τα εσκαμμένα, το NAVARA διαθέτει εντυπωσιακή off-road ικανότητα, αντοχή αλλά και δυνατότητα μεταφοράς φορτίου, πλεονεκτήματα που θα καλύψουν στο έπακρο τις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.

Δείτε περισσότερα για το Nissan NAVARA στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/navara-2019.html

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO