spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣHonda και IGNITION

Honda και IGNITION

Honda και IGNITION

Η Honda Motor Co., Ltd. ξεκίνησε την επέκταση του προγράμματος δημιουργίας νέων επιχειρήσεων, IGNITION, σε ολόκληρη την εταιρεία. Το IGNITION είναι ένα πρόγραμμα που υλοποιεί τις πρωτοποριακές τεχνολογίες, ιδέες και τα σχέδια των συνεργατών της Honda, ενώ συμβάλλει στην επίλυση κοινωνικών θεμάτων και στη δημιουργία νέας αξίας για τον άνθρωπο.

Το πρόγραμμα IGNITION ξεκίνησε το 2017 μέσω της Honda R&D Co., Ltd., μιας θυγατρικής εταιρείας R&D της Honda. Έκτοτε το IGNITION έχει λάβει πολλές αιτήσεις με νέες επιχειρηματικές ιδέες, ενώ αρκετές προτάσεις που έχουν υψηλό βαθμό συμβατότητας με τις δραστηριότητες της Honda ήδη βρίσκονται σε φάση εξέλιξης με στόχο την προώθησή τους στην αγορά.

Honda και IGNITION_03

Εν τω μεταξύ, υπήρξαν και προτάσεις που μπορούσαν να αποφέρουν αξία στην κοινωνία ταχύτερα, εάν προωθούνταν μέσω μιας νεοφυούς επιχείρησης, αξιοποιώντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά των startup εταιρειών. Γι’ αυτό, το 2020, το IGNITION πρόσθεσε μία επιλογή για την εμπορευματοποίηση νέων επιχειρηματικών ιδεών μέσω εταιρικών μορφών, πέραν της εν λόγω διαδικασίας μέσα στη Honda. Η Ashirase Inc., η ίδρυση της οποίας ανακοινώθηκε σήμερα είναι το πρώτο επιχειρηματικό εγχείρημα που προέρχεται από το IGNITION.

Επιπλέον, τον Απρίλιο του 2021, η Honda επέκτεινε το πρόγραμμα IGNITION σε ολόκληρη την εταιρεία, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους τους συνεργάτες της Honda στην Ιαπωνία να ασχοληθούν με την ίδρυση νεοφυών επιχειρήσεων. Υλοποιώντας τις ιδέες και τα όνειρα όχι μόνο των μηχανικών αλλά και των συνεργατών από διάφορα τμήματα, όπως παραγωγής, πωλήσεων και διοίκησης, η Honda θα δημιουργήσει πρωτοποριακά προϊόντα και εμπειρίες, προσφέροντας έναν ‘άνεμο ανανέωσης’ στην κοινωνία.

Honda και IGNITION_04

Το IGNITION συνεργάζεται με μία εταιρεία επενδυτικών κεφαλαίων η οποία συμμετέχει στον τελικό γύρο αξιολόγησης ως ένας από τους κριτές που εξετάζει κάθε πρόταση από την αυστηρή σκοπιά ενός επενδυτή. Επιπλέον, οι υποψήφιοι έχουν πρόσβαση σε συμβουλές και υποστήριξη από την εταιρεία επενδυτικών κεφαλαίων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αξιολόγησης.

 

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO