spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΜε στόχευση και πρωτοπορία

Με στόχευση και πρωτοπορία

Με στόχευση και πρωτοπορία

Η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ σύμφωνα με τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξής της, επέκτεινε τις δραστηριότητες της, ξεκινώντας  τη συνεργασία με την Maxus, μέλος του μεγαλύτερου ομίλου κατασκευής αυτοκινήτων στην Κίνα, της SAIC, που πρωταγωνιστεί στην κατασκευή κυρίως ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών οχημάτων

Maxus_03

Η δύναμη της MAXUS και ο λόγος της επιτυχημένης πορείας της ξεκινάει από την καθαρή στόχευση και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Οι νέες τεχνολογίες, όπως η ηλεκτροκίνηση, η έξυπνη συνδεσιμότητα, της δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσει συγκριτικά πλεονεκτήματα στην νέα εποχή.

Maxus_04

Στην Ελληνική αγορά, μετά την είσοδο και παρουσίαση του MAXUS EV80, η γκάμα επεκτείνεται με την επόμενη γενιά EV, του e-Deliver 9 με το πλέον σύγχρονο design και εξαιρετικές αποδόσεις στην ηλεκτροκίνητη έκδοση του, ενώ διατίθεται και σε πετρελαιοκίνητη έκδοση με κινητήρα Euro6D, και με πλήρεις επιλογές διαστάσεων, για κάλυψη κάθε μεταφορικής ανάγκης.

Maxus_05

Αιχμή, αποτελεί η είσοδος στην μικρή κατηγορία των van, με το μοντέλο e-Deliver 3, που σχεδιάστηκε από την αρχή σαν αμιγώς ηλεκτροκίνητο, προσφέροντας εμβέλεια μέχρι και 300 χλμ. για διανομές εντός πόλης, αποτελώντας την πλέον ανταγωνιστική λύση στην κατηγορία.

Επισκεφτείτε το site www.maxus-motor.gr για περισσότερες πληροφορίες.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO