Νέα Αγοράς Auto

Πρώτη στους επαγγελματίες

Ford lcv 01Σημαντικό προβάδισμα έχει η Ford στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα στην Ελλάδα κατά τους πρώτους δέκα μήνες του 2016, σε μία αγορά 4.686 οχημάτων που παρουσίασε αύξηση κατά 10,6% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Οι πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων Ford μόνο τον μήνα Οκτώβριο αυξήθηκαν κατά 13% οδηγώντας τη μάρκα σε αύξηση του συνολικού μεριδίου αγοράς κατά 2,4% τον ίδιο μήνα και σε 51% από την αρχή του χρόνου.

Ανάμεσα στην πλούσια γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων Ford, το Transit & το Transit Custom απολαμβάνουν την προτίμηση των πελατών, διανύοντας την καλύτερη χρονιά τους με πωλήσεις που φτάνουν τις 121 & 122 μονάδες, γεγονός που τα καθιστά Νο.1 / Van της Ελληνικής αγοράς μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αυτοκινήτου.Ford lcv 02

Η συνεχιζόμενη επιτυχία των Επαγγελματικών Αυτοκινήτων Ford βασίζεται στην ολοκληρωμένη γκάμα που προσφέρει αξιοπιστία, οικονομία, αλλά και οδηγική αίσθηση επιβατικού αυτοκινήτου. Από τα «μικρά» Ford Fiesta Van και Ford Transit Courier, το Ford Transit Connect, το Ford Ranger, μέχρι και τα «μεγάλα» Ford Transit Van, η Ford έχει τη λύση για κάθε επαγγελματία.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok