spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΗ νέα εποχή της INFINITI

Η νέα εποχή της INFINITI

Η νέα εποχή της INFINITI

Η INFINITI ανακοίνωσε την άφιξη του εντυπωσιακού,  ολοκαίνουργιου crossover  QX55 του 2022 στις εκθέσεις  της στις ΗΠΑ και τον Καναδά, σηματοδοτώντας την άφιξη μιας δυναμικής, νέας εποχής για την αυτοκινητοβιομηχανία πολυτελών οχημάτων.

Ενισχυμένη από τη δέσμευσή της να προσφέρει εξαιρετικά οχήματα που είναι τόσο ισχυρά όσο και προηγμένα, η πορεία προς τα εμπρός για την INFINITI περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό κατάλογο σαγηνευτικών και εκφραστικών οχημάτων, που συμπληρώνεται από μια ανανεωμένη εστίαση στην σχέση τους με τον οδηγό και τον κάτοχό τους.

“Ανυπομονούμε για μια νέα εποχή για τη μάρκα, με την ίδια έμφαση στον ενθουσιασμό και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών”, δήλωσε ο πρόεδρος της INFINITI Peyman Kargar. “Αυτή ξεκινά με το τολμηρό νέο QX55 που έρχεται τώρα, το συναρπαστικό QX60 μετά και με πολλά ακόμη.”

INFINITI_03

 “Οι πρώτες αντιδράσεις για το INFINITI QX55 ήταν απίστευτα θετικές”, δήλωσε ο Jeff Pope, αντιπρόεδρος της INFINITI Americas. “Ξεπεράσαμε τους στόχους μας για κρατήσεις σε λίγες μόνο εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει για μένα ότι το τολμηρό QX55 είναι συναρπαστικό.”

Το QX55 είναι το μόνο coupe crossover που διατίθενται με τον καινοτόμο κινητήρα VC-Turbo της INFINITI, ο οποίος αλλάζει απρόσκοπτα την αναλογία συμπίεσης για καλύτερη οικονομία καυσίμου ή ισχύ, όταν το απαιτεί ο οδηγός του.  Προσφέρεται σε τρία πλούσια επίπεδα εξοπλισμού, τα  LUXE, ESSENTIAL και SENSORY και μαγνητίζει τα βλέμματα με το συναρπαστικό του στυλ, την οδηγοκεντρική του φιλοσοφία , την εντυπωσιακή του τεχνολογία και τον δυναμικό χαρακτήρα του,  που ανταμείβει στο έπακρο τους λάτρεις της οδήγησης.

Το ολοκαίνουργιο crossover τριών σειρών  καθισμάτων  QX60, το οποίο παρουσιάστηκε πέρυσι μέσα από την πανέμορφη μελέτη σχεδιασμού του QX60 Monograph, θα είναι εμπορικά διαθέσιμο (στις ΗΠΑ και στον Καναδά)  έως το τέλος του 2021.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO