spot_img

Ford Lease

Ford Lease

Οι υπηρεσίες μίσθωσης οχημάτων αποτελούν στις μέρες μας μία έξυπνη αλλά και συμφέρουσα επιλογή σε σχέση με το παραδοσιακό, μέχρι σήμερα, μοντέλο ιδιοκτησίας. Και αυτό γιατί συμβάλλουν με ευέλικτο τρόπο, ο οποίος προσαρμόζεται στα μέτρα και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών, στην καλύτερη και πιο συμφέρουσα διαχείριση του αυτοκινήτου ή του στόλου οχημάτων μιας επιχείρησης αποβάλλοντας κάθε άγχος και ανησυχία για έξοδα και δαπάνες που σχετίζονται με τα τέλη κυκλοφορίας, την ασφάλιση, τη συντήρηση και τυχόν ζημιές που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της χρήσης του αυτοκινήτου.

Για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι υπηρεσίες μίσθωσης προσφέρουν σήμερα πολλά και σημαντικά επιπλέον οφέλη, καθώς δεν είναι υποχρεωτική η εκταμίευση και διάθεση του συνολικού ποσού που αντιστοιχεί στην αγορά του οχήματος, ενώ επιπλέον προνόμια προκύπτουν και σε φορολογικό επίπεδο.

Ford Lease_03

Η υπηρεσία Ford Lease

Ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες των πελατών της, η Ford προσφέρει σήμερα στη χώρα μας την πρωτοποριακή, αξιόπιστη και δίχως συμβιβασμούς υπηρεσία Ford Lease στον τομέα της λειτουργικής μίσθωσης οχημάτων, η οποία απευθύνεται σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και σε ελεύθερους επαγγελματίες.

Διαθέτοντας στη φαρέτρα της τα πιο σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα που προσαρμόζονται στις εκάστοτε απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών της, η υπηρεσία Ford Lease έρχεται να εξασφαλίσει για εσάς και το αγαπημένο επαγγελματικό μοντέλο Ford το οποίο θα επιλέξετε από την πλήρη γκάμα της εταιρείας ανταγωνιστικό μηνιαίο μίσθωμα, ελάχιστη προκαταβολή και πλήρεις καλύψεις, σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και παροχών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εσάς. Όλα αυτά μέσα από ένα και μόνο σημείο αναφοράς, τον Επίσημο Έμπορο Ford!

Τι περιλαμβάνουν οι υπηρεσίες της Ford Lease

Οι υπηρεσίες της Ford Lease προσφέρουν πανελλαδική και πολυεπίπεδη κάλυψη, ώστε να απολαμβάνετε χωρίς περιορισμούς και άγχος το αγαπημένο μοντέλο Ford που έχετε αποφασίσει να μισθώσετε.

Η υπηρεσία προσφέρει σε όλους ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα με ευέλικτη διάρκεια από 24 έως και 48 μήνες, το οποίο ισχύει για όλη τη διάρκεια του προγράμματος μίσθωσης που έχετε επιλέξει. Σε αυτό το μίσθωμα περιλαμβάνεται «σε μία δόση» το κόστος για το όχημα, η συντήρησή του, καθώς και οι δαπάνες που αφορούν την αντικατάσταση των φθαρμένων ελαστικών, την πλήρη ασφάλισή του, τα τέλη κυκλοφορίας και την οδική βοήθεια, η οποία σας παρέχεται σε όλη την Ελλάδα όλο το 24ωρο.

Ford Lease_04

Σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης, η Ford Lease βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό σας παρέχοντας άμεσα αυτοκίνητο αντικατάστασης και αναλαμβάνοντας πλήρως τη διαχείριση των εργασιών επισκευής του οχήματος σας σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Ford. για να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αγαπημένο σας Ford έχει την ολοκληρωμένη φροντίδα αλλά και την εγγυημένη ποιότητα ανταλλακτικών και εργασιών που πάγια προσφέρει σε όλους τους πελάτες του το Επίσημο Δίκτυο της εταιρείας.

Έτσι, κάθε επιχείρηση ή ελεύθερος επαγγελματίες απαλλάσσεται πλήρως από όλες τις υποχρεώσεις διαχείρισης, επισκευών και συντήρησης του αυτοκινήτου, επιτρέποντας την εξοικονόμηση χρόνου και τη διάθεσή του σε άλλες παραγωγικές δραστηριότητες.

Σε κάθε περίπτωση με τις υπηρεσίες Ford Lease, ο πελάτης δεν αναλαμβάνει κανένα απολύτως ρίσκο ή ευθύνη όσον αφορά τη μεταπώληση, καθώς το αυτοκίνητο επιστρέφεται στην εταιρεία μετά το πέρας του προγράμματος που εσείς έχετε ορίσει.

Ford Lease_05

Οικονομικά και φορολογικά οφέλη

Τα προγράμματα λειτουργικής μίσθωσης που προσφέρει η Ford Lease εξασφαλίζουν σε όλες τις επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες τη δυνατότητα να υπολογίζουν και να προγραμματίζουν με ασφάλεια το κόστος μίσθωσης, χάρη στο σταθερό και προκαθορισμένο μηνιαίο μίσθωμα στο οποίο περιλαμβάνονται τα πάντα – από το κόστος χρηματοδότησης, συντήρησης και επισκευών, έως το αντίστοιχο που αφορά την αλλαγή ελαστικών, τα τέλη κυκλοφορίας και την οδική βοήθεια.

Τα προγράμματα της Ford Lease προσφέρουν επίσης στις επιχειρήσεις το πλεονέκτημα της μη αποδέσμευσης κεφαλαίου, καθώς ο μισθωτής αποκτά το αυτοκίνητο που επιθυμεί για να καλύψει τις ανάγκες του χωρίς συγχρόνως να διαθέτει ποσά τα οποία μπορούν να επενδυθούν σε άλλες δραστηριότητες του.

Την ίδια στιγμή, οι υπηρεσίες λειτουργικής μίσθωσης της Ford Lease παρέχουν και φορολογικά οφέλη, καθώς το σύνολο του μισθώματος που αντιστοιχεί στην χρήση του οχήματος εκπίπτει ως δαπάνη από τα έσοδα κάθε επιχείρησης, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η εικόνα του ισολογισμού της καθώς σε αυτό δεν εμφανίζεται το μίσθιο ως πάγιο της εταιρείας.

Πως λειτουργεί η υπηρεσία Ford Lease

Η Ford Lease είναι μία υπηρεσία εύκολη και κατανοητή για τον καθ’ ένα, χωρίς «ψιλά γράμματα» και αδιαφανείς διαδικασίες, που κυριολεκτικά έρχεται να σας λύσει τα χέρια. Η διαδικασία διεκπεραιώνεται πλήρως μέσω του Επισήμου Εμπόρου Ford ο οποίος αποτελεί το σημείο αναφοράς για εσάς. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το αυτοκίνητο που θέλετε να μισθώσετε σε συνδυασμό με τα χιλιόμετρα ανά έτος και την επιθυμητή διάρκεια του συμβολαίου σας.

Στη συνέχεια, ο Σύμβουλος Πωλήσεων του Επίσημου Εμπόρου Ford θα υπολογίσει για εσάς το μηνιαίο μίσθωμα με βάση το κεφάλαιο και την επιθυμητή διάρκεια μίσθωσης, και θα υποβάλλει προς έγκριση την πρόταση μίσθωσης στη Ford Lease. Με την έγκριση, και μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες χρηματοδότησης και ταξινόμησης, μπορείτε να φύγετε με το καινούργιο σας αυτοκίνητο.

Ford Lease_06

Παραδείγματα μίσθωσης για επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα Ford

Μοντέλο

Μηνιαίο μίσθωμα (πλέον ΦΠΑ)

Διάρκεια (μήνες)

Χιλιόμετρα/έτος

Προκαταβολή (πλέον ΦΠΑ)

Puma ST-Line 1.5L 120PS Diesel

€213

48

20.000

€4.500

Kuga ST-Line 1.5TD 120PS M6

€279

48

20.000

€6.350

Kuga ST-Line X 2.5L 225PS CVT FWD PHEV

€287

48

20.000

€9.850

Transit Connect Van LWB Trend HP 1.5L 120PS

€207

60

20.000

€4.000

Transit Custom Van 320S L1 Trend 2.0L 130PS

€239

60

20.000

€5.550

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO