spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣBridgestone Potenza για το supercar Huracán STO

Bridgestone Potenza για το supercar Huracán STO

Bridgestone Potenza για το supercar Huracán STO

Η Bridgestone επελέγη από τη Lamborghini ως προμηθευτής ελαστικών για το supercar Lamborghini Huracán STO με εξειδικευμένα ελαστικά, ικανά να μεγιστοποιήσουν την απίστευτη απόδοση του. Ο βιώσιμος τρόπος εικονικής εξέλιξης ελαστικών από την Bridgestone συνέβαλε στην επίτευξη μέγιστων αποτελεσμάτων παρά την πανδημία COVID-19. Τα εξειδικευμένα ελαστικά Bridgestone Potenza συνδράμουν ώστε οι επιδόσεις επιπέδου πίστας της Huracán STO να μεταφερθούν στο δρόμο.

Η Lamborghini επέλεξε τη Bridgestone ως προμηθευτή ελαστικών για τη Lamborghini Huracán STO, το  νέο σούπερ σπορ αυτοκίνητο της. Ανέπτυξε ένα εξειδικευμένο ελαστικό Potenza για τη Huracán STO. Η εταιρεία κατασκεύασε ένα ελαστικό υψηλών επιδόσεων, ικανό να μεγιστοποιήσει την πρόσφυση, τον χειρισμό, τον έλεγχο και το σύνολο των επιδόσεων της Huracán STO.

Bridegestone Potenza Sport_03

Τα ελαστικά Potenza της Bridgestone που εξελίχθηκαν ειδικά για το supercar Huracán STO της Lamborghini είναι το αποτέλεσμα μιας νέας συνεργασίας μεταξύ δύο ηγετικών εταιριών στον τομέα τους. Όπως η Lamborghini Huracán STO, τα εξειδικευμένα ελαστικά Bridgestone Potenza αποτελούν μία τέλεια ένωση τεχνολογίας και σχεδιασμού.

Το κλειδί για την επιτυχία του ελαστικού στη μεγιστοποίηση της απόδοσης του σούπερ σπορ αυτοκινήτου είναι ο συνδυασμός του σχεδιασμού του πέλματος και της χρήσης των τελευταίων τεχνολογιών αιχμής. Τα ελαστικά Potenza υιοθετούν έναν ασύμμετρο σχεδιασμό πέλματος για ενισχυμένη απόκριση διεύθυνσης και σταθερότητα στις στροφές και μία εσωτερική δομή στεφάνης που κατανέμει ομοιόμορφα την πίεση του αποτυπώματος κατά τη στροφή. Αυτά τα χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με μια νέα σύνθεση γόμας πέλματος που ενισχύει την πρόσφυση, συνδράμουν ώστε οι επιδόσεις επιπέδου πίστας της Huracán STO να μεταφερθούν στους οδηγούς στο δρόμο.

Bridegestone Potenza Sport_04

Χάρη στην ισχυρή συνεργασία που διατηρεί με την Lamborghini και την τεχνολογία εικονικής εξέλιξης, η Bridgestone πραγματοποίησε τη διαδικασία ανάπτυξης ελαστικών και πέτυχε τα μέγιστα αποτελέσματα παρά τους περιορισμούς που προκαλούνται από την πανδημία COVID-19.

Οι δυνατότητες της Bridgestone στον τομέα της εικονικής εξέλιξης ελαστικών αποδείχθηκαν ζωτικής σημασίας για τα ελαστικά Potenza ώστε να επιτύχουν εξαιρετικές επιδόσεις σε δεδομένο χρονικό πλαίσιο, με τον κατασκευαστή των ελαστικών να δοκιμάζει διάφορους συνδυασμούς στο εικονικό του περιβάλλον και να ενσωματώνει την συμπεριφορά των ελαστικών στο σύστημα του οχήματος για να βρει τον ιδανικό συνδυασμό για την Lamborghini στον εικονικό προσομοιωτή οδήγησης. Αυτό οδήγησε σε μια διαδικασία που από την αρχή έως το τέλος υλοποιήθηκε με έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο και με μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Bridegestone Potenza Sport_05

Η Lamborghini Huracán STO βγαίνει στην παραγωγή το 2021. Εκτός από το εξειδικευμένο για το δρόμο, ελαστικό Potenza, η Bridgestone θα παρέχει επίσης μια έκδοση ελαστικού πίστας, που θα έχει έγκριση και για τον δρόμο και θα εφαρμόζει την τεχνολογία «αγώνων» για μεγιστοποίηση της απόδοσης του οχήματος, ειδικά σε στεγνό.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO