spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΤο General Tire Grabber AT³ με νέο μίγμα γόμας

Το General Tire Grabber AT³ με νέο μίγμα γόμας

Το General Tire Grabber AT³ με νέο μίγμα γόμας

Η General Tire παρουσιάζει την τελευταία γενιά μίγματος γόμας, για το πέλμα του ελαστικού της Grabber AT3. Αυτό προσφέρει βελτιωμένη απόδοση σε βρεγμένο δρόμο αλλά και βελτιωμένη αντίσταση στη φθορά για ελαστικά SUV, όταν αυτά καλούνται να αντιμετωπίσουν κοφτερό χαλίκι, βράχια και πέτρες. Ως αποτέλεσμα, τα ελαστικά με πλάτος πάνω από 225 χιλιοστά έχουν βελτιώσει την EU βαθμολογία τους σε “C”, για πέδηση σε βρεγμένο δρόμο. Ταυτόχρονα, έχουν εισαχθεί δύο νέες διαστάσεις για ζάντες, με διαμέτρους 21 και 22 ίντσες, ενώ επιπλέον μεγέθη βρίσκονται σε εξέλιξη για το 2021.

General Tire Grabber_AT3_03

Στην General Tire, η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας, όπως και η καλή πρόσφυση σε βρεγμένους δρόμους. Η αντοχή στη φθορά είναι, επίσης, ένα σημαντικό κριτήριο για τους οδηγούς που χρησιμοποιούν ελαστικά παντός εδάφους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η General Tire εργάζεται διαρκώς για τη βελτίωση αυτών των παραμέτρων απόδοσης, σε προϊόντα όπως το Grabber AT³, ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η θετική της παράδοση στην κατηγορία ελαστικών παντός εδάφους. Οι διαθέσιμες διαστάσεις ελαστικών για SUV έχουν, πλέον, την τελευταία γενιά μίγματος γόμας στο πέλμα, με αποτέλεσμα καλύτερη πρόσφυση στο βρεγμένο και βελτιωμένη αντοχή στη φθορά. Αυτό σημαίνει ότι, για όλα τα ελαστικά με πλάτος πάνω από 225 χιλιοστά, η βαθμολογία EU, για πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα, έχει βελτιωθεί από “E” σε “C”.

Η General Tire παράγει τα ελαστικά Grabber AT³ για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων, προσφέροντας 73 προϊόντα για ζάντες με διαμέτρους μεταξύ 15 και 22 ιντσών, πλάτη πέλματος που κυμαίνονται μεταξύ 195 και 315 χιλιοστών και εγκρίσεις για ταχύτητες, έως 240 χλμ/ω. Οι νέες διαστάσεις για οχήματα υψηλής απόδοσης είναι 275/45 R 21 110V XL και 275 / 40R22 108V XL FR. Η General Tire στοχεύει στην περαιτέρω επέκταση της γκάμας προϊόντων της το επόμενο έτος.

Κατά τη διάρκεια του ωφέλιμου ζωής τους, η General Tire ελέγχει συνεχώς με μετρήσεις την απόδοση των ελαστικών της και την προσαρμόζει, ώστε να αντικατοπτρίζει τις τελευταίες εξελίξεις στη βιομηχανία κατασκευής ελαστικών. Ως αποτέλεσμα, η χρήση νέων τεχνολογιών αποτελεί ευκαιρία για περαιτέρω βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας.

Το ευέλικτο και στιβαρό Grabber AT3 αναπτύχθηκε για χρήση σε SUV, pick-ups και οχήματα εκτός δρόμου και συνδυάζει εξαιρετικές off-road ικανότητες, με κορυφαία πρόσφυση, σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO