spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣNissan e-NV200 Winter Camper

Nissan e-NV200 Winter Camper

Nissan e-NV200 Winter Camper

Ένα πρωτότυπο, αμιγώς ηλεκτρικό camper van, με  αναβαθμίσεις που το  καθιστούν ιδανικό για χειμερινές αποστολές και εξορμήσεις. Εμπνευσμένο από τον ενθουσιασμό για την εξερεύνηση συναρπαστικών χειμερινών προορισμών, η Nissan αποκάλυψε πρόσφατα το όραμά της για  την βιώσιμη κινητικότητα και στην περιπέτεια: το αμιγώς ηλεκτρικό e-NV200 Winter Camper concept van.

Nissan e-NV200 Winter Camper_03

Σχεδιασμένο για να μεγιστοποιεί τον ενθουσιασμό, ελαχιστοποιώντας παράλληλα το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα,  το Winter Camper e-NV200 συνδυάζει την συναρπαστική εμπειρία της ηλεκτρικής οδήγησης με το πνεύμα της άγριας χειμερινής φύσης. Με μια σειρά από ειδικά οδηγικά και lifestyle χαρακτηριστικά, αυτό το όχημα είναι πανέτοιμο να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καταστάσεις του σκληρού χειμώνα.

Nissan e-NV200 Winter Camper_04

Το ειδικά τροποποιημένο  Nissan Camper Technology Luxury Kit,  μεγιστοποιεί την άνεση και την ευελιξία, προσφέροντας   αυτάρκεια στις εξορμήσεις. Οι ηλιακοί συλλέκτες στην οροφή μπορούν να επαναφορτίσουν το ενσωματωμένο τροφοδοτικό των 220 volt. Η ενσωματωμένη κουζίνα, το ψυγείο, τα πτυσσόμενα κρεβάτια και τα θερμομονωτικά  κρύσταλλα,  καθιστούν πιο άνετη τη ζωή, ακόμα και στις πολικές θερμοκρασίες.

Nissan e-NV200 Winter Camper_05

Το e-NV200 Winter Camper έχει δεχθεί μια σειρά μετατροπών, προκειμένου  να ανταπεξέρχεται και στις πιο δύσβατες επιφάνειες. Τα premium ελαστικά εκτός δρόμου και το αυξημένο ύψος από το έδαφος παρέχουν τη βέλτιστη πρόσφυση, σε λάσπη ή χιόνι. Οι διπλοί προβολείς, τοποθετημένοι στην ενισχυμένη ατσάλινη μπάρα στο μπροστινό μέρος, εξασφαλίζουν μέγιστη ορατότητα.

Επιπλέον, τα γνήσια αξεσουάρ της Nissan για το e-NV200, όπως οι εμπρός και πίσω λασπωτήρες του van, τα προστατευτικά μαρσπιέ εισόδου στις πόρτες, οι πλευρικές μπάρες και τα ταπέτα από καουτσούκ,  προσφέρουν μέγιστη προστασία και ευκολία.

Nissan e-NV200 Winter Camper_06

Βασισμένο στο σασί του e-NV200 Evalia, το e-NV200 Winter Camper επωφελείται από την αποδεδειγμένης αξιοπιστίας  τεχνολογία ηλεκτροκίνησης της Nissan. Η μονάδα ισχύος παρέχει βελτιστοποιημένη ισχύ και αυτονομία, με άμεση ροπή και επιτάχυνση. Οι λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας Β-mode και Eco-mode, προσφέρουν βελτιωμένο αναγεννητικό φρενάρισμα και πιο αποδοτική κατανάλωση ισχύος, αντίστοιχα.

Nissan e-NV200 Winter Camper_07

“Η ηλεκτρική κινητικότητα έχει να κάνει με μια συναρπαστική εμπειρία πίσω από το τιμόνι, ενώ πάνω από όλα παραμένει φιλική  στο περιβάλλον”, δήλωσε ο Dmitry Busurkin, γενικός διευθυντής ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην Nissan Europe. “Διαποτισμένο με την ουσία της περιπέτειας και του ενθουσιασμού που απορρέει από την κίνηση με ηλεκτρική ενέργεια, το πρωτότυπο Nissan e-NV200 Winter Camper είναι μια αισιόδοξη έκφραση του μέλλοντος της κινητικότητας μηδενικών εκπομπών.

Nissan e-NV200 Winter Camper_08

Στην Ελλάδα, το e-NV200, εξοπλισμένο με την αναβαθμισμένη μπαταρία των  40kWh, είναι διαθέσιμο με το επιδοτούμενο πρόγραμμα “Κινούμαι ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ” με λιανική τιμή που ξεκινά από τις 31.076 ευρώ (έναντι αρχικής τιμής 36.490 ευρώ). Αντίστοιχα, στην επταθέσια επιβατική έκδοση του e-Evalia, διατίθεται, μέσω της σχετικής επιδότησης, με λιανική τιμή εκκίνησης στις 31.682 ευρώ (έναντι αρχικής τιμής 37.180 ευρώ).

Περισσότερες πληροφορίες για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan είναι διαθέσιμες στο https://www.nissan.gr/vehicles/electric-vehicles.html

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO