fbpx

Νέα Αγοράς Auto

Χωρίς «ενοχές» οι νέες εκδόσεις Alfa Romeo Giulia 

Με κοινό χαρακτηριστικό την απόλυτη οδηγική αίσθηση

Νέα γκάμα Alfa Romeo Giulia: Με νέες εκδόσεις, νέες τιμές χαμηλότερες εκπομπές ρύπων, αλλά την ίδια απόλυτη αίσθηση, η Giulia, πλέον προφέρει οδηγική απόλαυση, χωρίς «ενοχές». Η γκάμα της Alfa Romeo Giulia ανανεώνεται και περιλαμβάνει νέες εκδόσεις με κοινό χαρακτηριστικό την απόλυτη οδηγική αίσθηση, το μοναδικό στιλ, αλλά και τo χαμηλότερο κόστος αγοράς και χρήσης που εξασφαλίζουν οι κινητήρες Euro 6D-Final. Οι τιμές στη νέα γκάμα της Giulia ξεκινούν από τις 35.400 ευρώ, ενώ όλες οι εκδόσεις καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή με ισχύ έως 160.000χλμ.

Alfa Romeo Giulia_03

Οδηγική απόλαυση και στιλ. Δύο έννοιες που κυριαρχούν απόλυτα στην Alfa Romeo Giulia. Βασισμένη στην πρωτοποριακή πλατφόρμα “Giorgio” και με μια σειρά καινοτόμων συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας, η Giulia, επανάφερε στο προσκήνιο με εμφατικό τρόπο τα sport sedan. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός συνδυάστηκε με την απόλυτη οδηγική αίσθηση, αναβιώνοντας μια παραδοσιακή, αλλά πάντα επίκαιρη συνταγή της Alfa Romeo. Με τη νέα γκάμα εκδόσεων, η Alfa Romeo Giulia προσφέρει μια ευρεία σειρά επιλογών, με διαφορετικά στοιχεία εξοπλισμού και διαφορετικά επίπεδα απόδοσης, αλλά κοινό παρονομαστή την απόλυτη προσήλωση στις απαιτήσεις του πραγματικού οδηγού.  

Alfa Romeo Giulia_04

Αφιερωμένη στον πραγματικό οδηγό

Η Alfa Romeo Giulia δεν κάνει κανένα συμβιβασμό στην οδηγική απόλαυση. Κάθε στοιχείο της σχεδιάστηκε ώστε να προσφέρει τη μέγιστη απόδοση, αλλά και ικανοποίηση σε όσους αγαπούν την οδήγηση. Σταθερότητα, δύναμη, άμεση απόκριση και γραμμικότητα στις εντολές είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε sport sedan και η Giulia τα ανεβάζει όλα σε ένα νέο επίπεδο. Ανεξάρτητα από την έκδοση που θα επιλέξει κανείς, τα βασικά μηχανικά μέρη, όπως για παράδειγμα ο άξονας μετάδοσης από ανθρακονήματα, η ανάρτηση Alfa LINKTM, το πρωτοποριακό σύστημα πέδησης IBS (brake-by-wire) και το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων βρίσκονται στο βασικό εξοπλισμό κάθε Giulia. Ακόμα και το νέο σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής των 8,8 ινστών που προσφέρει εκτός των άλλων και πληροφορίες για την απόδοση του αυτοκινήτου σε πραγματικό χρόνο βρίσκεται στο βασικό εξοπλισμό, έτσι ώστε ο οδηγός να έχει ανά πάσα στιγμή στη διάθεση του πληροφορίες, όπως η πίεση και η θερμοκρασία του λιπαντικού του κινητήρα, αλλά και η πίεση του Turbo. Με λίγα λόγια όσο αναζητά ένας πραγματικός λάτρης της οδήγησης.   

Alfa Romeo Giulia_05

Δύναμη και τεχνολογία που συναρπάζουν σε κάθε έκδοση

Η αστραπιαία αντίδραση στις εντολές του οδηγού και τα κορυφαία επίπεδα πρόσφυσης και ασφάλειας που προσφέρει η Giulia επιτρέπουν την εφαρμογή κινητήρων απόδοσης από 190 έως και 510 ίππους στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο. Ήδη από τη βάση της γκάμας, η Giulia εφοδιάζεται με ένα από τα πλέον σύγχρονα και αποδοτικά σύνολα στην κατηγορία. Ο κινητήρας 2.0Τ με απόδοση 200 ίππους και 330Nm ροπής -που είναι διαθέσιμα μόλις από τις 1.750σ.α.λ.- είναι τοποθετημένος στο διαμήκη άξονα –όπως αρμόζει σε ένα καθαρόαιμο sport sedan- και μεταφέρει τη δύναμη αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. Οι επιδόσεις μιλούν από μόνες τους για τις δυνατότητες του κινητηρίου συνόλου. Για την επιτάχυνση από στάση στα 100χλμ./ώρα απαιτούνται μόλις 6,6δλ., ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 230χλμ./ώρα, επιδόσεις που βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας και οφείλονται, στην απόδοση του κινητήρα, στην εξαιρετική αεροδυναμική και βέβαια στα υπόλοιπα προηγμένα μηχανικά μέρη που εξασφαλίζουν κορυφαία πρόσφυση και χαμηλό βάρος.                

Alfa Romeo Giulia_06

Οδηγική απόλαυση χωρίς «ενοχές»

Το ξεχωριστό στιλ, οι κορυφαίες επιδόσεις, τα προηγμένα μηχανικά μέρη και η απόλυτη οδηγική αίσθηση δεν σημαίνουν απαραίτητα απαγορευτικό κόστος. Παρά το κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο, με το οποίο εφοδιάζονται ανεξαιρέτως όλες οι εκδόσεις της, η Giulia αποδεικνύει ότι κανείς μπορεί να απολαύσει κορυφαία οδηγική απόλαυση χωρίς «ενοχές». Η εφαρμογή των κινητήρων προδιαγραφών Euro 6D-Final επέφεραν συνολικά μείωση τιμών στη γκάμα του μοντέλου, με το όφελος για τον αγοραστή να ξεκινά από τις 7.300 ευρώ και να φτάνει έως και τις 16.500 ευρώ για την κορυφαία Giulia Quadrifoglio Verde. Η νέα Giulia προδιαγραφών Euro 6D-Final, εφοδιασμένη με τον κινητήρα 2.0Τ των 200 ίππων, το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων, τον άξονα μετάδοσης από ανθρακονήματα και όλα τα υπόλοιπα προηγμένα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη του μοντέλου, είναι διαθέσιμη με 35.400 ευρώ και 4ετη εργοστασιακή εγγύηση 160.00χλμ. Το εξαιρετικά ενδιαφέρον σύνολο για κάθε οδηγό που αγαπά την οδήγηση, ολοκληρώνουν οι χαμηλές εκπομπές ρύπων που εξασφαλίζουν και την καταβολή χαμηλών τελών κυκλοφορίας (116 ευρώ/έτος).

Alfa Romeo Giulia_07

Οι τιμές

2.0 TB 200hp Petrol  GIULIA  35.400 €

2.0 TB 200hp Petrol  BUSINESS 37.300 €

2.2 190hp Diesel  BUSINESS  38.900 €

2.0 200hp Petrol  SPRINT  41.200 €

2.2 190hp Diesel  SPRINT 42.650 €                       

2.0 280hp  Petrol VELOCE RWD 46.000 €

2.0 280hp  Petrol VELOCE 4X4 47.950 €

2.2 210hp  Diesel VELOCE 4X4 49.900 €

2.0 280hp  Petrol VELOCE TI 4X4 56.800 €

2.9 510hp Petrol QUADRIFOGLIO 106.000 €

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.