spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΕνάντια και με ασφάλεια στον covid 19

Ενάντια και με ασφάλεια στον covid 19

Ενάντια και με ασφάλεια στον covid 19

Με ένα “πακέτο” οδηγιών και συστάσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας από την Nissan Europe, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, πλαισιώνει με άριστο τρόπο το “πλέγμα” ασφαλείας για το σύνολο των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών της, σε όλη την Ελλάδα

Με τις εκθέσεις και τα συνεργεία της να είναι ανοικτά,  η Nissan θέλει να τονίσει την σπουδαιότητα της υγιεινής και της ασφάλειας τόσο για το προσωπικό της, όσο και για όσους επισκέπτονται τις εκθέσεις της.

Nissan Stay Safe_03

Για το λόγο αυτό, η Nissan Europe κατάρτισε ένα αναλυτικό εγχειρίδιο – ασπίδα έναντι του Covid-19, που επικεντρώνεται στα εξής σημεία :

Στην συνεχή ενημέρωση των εργαζομένων για τις διαδικασίες υγιεινής που πρέπει να ακολουθούν στην καθημερινή τους εργασία & όταν βρίσκονται με Πελάτες, με σκοπό την μέγιστη ασφάλεια για όλους.

Στην ενημέρωση των κομβικών τμημάτων για τον τρόπο συναλλαγής με τους Πελάτες με τα νέα δεδομένα, σεβόμενοι παράλληλα τα υψηλά standards της εταιρείας.

Στην παροχή μιας ποιοτικής υποδοχής στους Πελάτες, εφαρμόζοντας τις οδηγίες & συστάσεις υγιεινής.  

Έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατόν σημείο, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας. 

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο  https://www.nissan.gr/covid-2019.html

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO