spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΠρόγραμμα απόσυρσης από την Kosmoride με ένα πραγματικό Ε-Βike

Πρόγραμμα απόσυρσης από την Kosmoride με ένα πραγματικό Ε-Βike

Πρόγραμμα απόσυρσης από την Kosmoride με ένα πραγματικό Ε-Βike

Τώρα αλλάζει εντελώς ο τρόπος σκέψης!  Αλλάζει και ο τρόπος μετακίνησης. Αλλάζει η καθημερινότητα. Αλλάζει  το ποδήλατο με ένα πραγματικό Ε-Βike.

KOSMORIDE_03

Η KOSMORIDE, η κορυφαία εταιρεία Ε-Βikes στην Ελλάδα, παρέχει την δυνατότητα απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου -ακόμα και με μηδενική εμπορική αξία- με ένα ηλεκτρικό, επιλέγοντας ανάμεσα από τα καλύτερα Ε-Βikes του κόσμου, αναγνωρισμένα για την τεχνολογία τους και την ποιότητα κατασκευής τους. Στην πόλη, στο βουνό, στις off-road διαδρομές, για άνδρες και για γυναίκες, υπάρχει ένα Ε-Βike για εσένα.

KOSMORIDE_04

Η καινοτόμα πολιτική της KOSMORIDE προσφέρει bonus απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου με πρόσθετο όφελος 5% της αξίας επιλεγμένων κορυφαίων Ε-Βikes.

KOSMORIDE_05

Το πρόγραμμα απόσυρσης λειτουργεί συνδυαστικά με την κρατική επιχορήγηση «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ» που περιλαμβάνει οικολογικό bonus για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου, με επιδότηση στο 40% της αξίας του Ε-Βike και με μέγιστο ποσό τα 800 ευρώ.

KOSMORIDE_06

Τα οφέλη αποκτώντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο από την KOSMORIDE είναι η φιλική, εύκολη και αθόρυβη μετακίνηση, οι μηδενικοί ρύποι προς το περιβάλλον, η ευζωία σε συνδυασμό με την αξιοπιστία που συνοδεύει τις κορυφαίες εταιρείες που αντιπροσωπεύει: Ducati, Giant, Gocycle, KTM, Lacros, Moustache, Riese & Müller και Stromer.

KOSMORIDE_07

Ελάτε στο 1ο KOSMORIDE experience store στο Μαρούσι (Ανδρέα Παπανδρέου 21) και πραγματοποιείστε ένα test drive σε όποιο μοντέλο θέλετε και φύγετε με το δικό σας E-Bike, που θα σας… φορτίσει τη ζωή! Σύντομα και στη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.kosmoride.gr

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO