spot_img

FordΕύκολα

FordΕύκολα

Με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα FordΕύκολα, η Ford Motor Ελλάς δίνει τώρα τη δυνατότητα να αποκτήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος το Ford που  ταιριάζει με τους πλέον ευνοϊκούς όρους της αγοράς.

Το ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ford Finance περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 1,99% και δυνατότητα αποπληρωμής από 12 έως και 60 μήνες.

Το πρόγραμμα FordEύκολα συνοδεύεται από δωρεάν επιπλέον εξοπλισμό συνολικής αξίας έως και 930€ στην περίπτωση του Puma, αλλά και σημαντικό χρηματικό όφελος στα υπόλοιπα επιβατικά μοντέλα της γκάμας Ford.

Θέλοντας να καταστήσει την αγορά του Ford ακόμα πιο συμφέρουσα, η Ford προσφέρει σήμερα το ευέλικτο και προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης FordΕύκολα της Ford Finance που σας εξασφαλίζει μοναδικά οφέλη και πλεονεκτήματα.

Χάρη σε αυτό, μπορεί ο ενδιαφερόμενος  να επωφεληθεί του εξαιρετικά χαμηλού και σταθερού ονομαστικού επιτοκίου 1,99% αλλά και της ευέλικτης περιόδου αποπληρωμής με διάρκεια από 12 έως και 60 μήνες. Το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης FordΕύκολα τίθεται σε ισχύ άμεσα και θα διαρκέσει έως το τέλος του έτους.

Ford_03

Εκτός από τα μοναδικά προνόμια που  προσφέρει το χρηματοδοτικό πρόγραμμα FordΕύκολα, η αγορά του Ford συνοδεύεται από σημαντικά επιπλέον οφέλη.

Ειδικά για το νέο Puma, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει δωρεάν επιπλέον εξοπλισμό αξίας έως και 930€, έτσι ώστε όλες οι εκδόσεις Puma να διαθέτουν στο στάνταρ εξοπλισμό τους προβολείς LED, έγχρωμο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’ και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Πιο συγκεκριμένα:

Όλες οι εκδόσεις Titanium διαθέτουν επιπλέον εμπρός προβολείς LED, έγχρωμο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’ και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, συνολικής αξίας 930€.

Οι εκδόσεις ST-Line, είτε με κινητήρα πετρελαίου, είτε με αυτόματο κιβώτιο, διαθέτουν επιπλέον αυτόματο κλιματισμό (EATC), υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, συνολικής αξίας 664€

Η έκδοση ST-Line με κινητήρα 1.0L EcoBoost 125PS MHEV διαθέτει επιπλέον αυτόματο κλιματισμό αξίας 400€.

Και τέλος, οι εκδόσεις ST-Line X & ST-Line V, διαθέτουν επιπλέον το σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων (BLIS), το Adaptive Cruise Control και το Auto Park Assist, συνολικής αξίας 868€.

 

Στον παρακάτω πίνακα δείτε το όφελος που προκύπτει από το νέο πρόγραμμα FordΕύκολα για κάθε ένα από τα επιβατικά μοντέλα Ford:

Μοντέλο

Όφελος

Fiesta

372€

Focus

έως 620€

S-MAX

992€

Mondeo

992€

Mustang

992€

Tourneo Courier

1.199€

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO