spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣGoodyear 2Win και Dunlop 2Win

Goodyear 2Win και Dunlop 2Win

Goodyear 2Win και Dunlop 2Win

Μια μοναδική προωθητική ενέργεια με την ονομασία Goodyear2Win & Dunlop2Win ξεκινά η Goodyear Hellas. Συγκεκριμένα, από σήμερα Πέμπτη 01 Οκτωβρίου μέχρι και το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020, η Goodyear Hellas θα προσφέρει με κάθε αγορά 4 ελαστικών Goodyear ή Dunlop, μια prepaid card αξίας έως €80 για να απολαμβάνετε μοναδικές διαδρομές και ξεχωριστές στιγμές στη ζωής σας.

Το κάθε σετ ελαστικών θα πρέπει να έχει διαστάσεις από 17’’ και πάνω ενώ η ενέργεια ισχύει για αγορές επιβατικών, SUV και 4×4 ελαστικών. O  κάθε αγοραστής, κατόπιν της επίσκεψής του σε ένα κατάστημα του  επίσημου δικτύου μεταπωλητών Goodyear ή Dunlop, κι εφόσον έχει πραγματοποιήσει αγορά ενός σετ ελαστικών Goodyear ή Dunlop στις παραπάνω διαστάσεις, θα πρέπει να αποστείλει τα στοιχεία αγοράς και μια φωτογραφία των νέων ελαστικών στο αυτοκίνητό του μέσω της φόρμας ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ PREPAID CARD στο ειδικά διαμορφωμένο website της ενέργειας www.goodyear2win.gr ή www.dunlop2win.gr, ώστε να λάβει την prepaid card.

goodyear_03

Η συγκεκριμένη κάρτα που θα προσφέρεται σε κάθε καταναλωτή, εμπεριέχει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό (ανάλογα με τις διαστάσεις ελαστικών που επιλέχθηκαν: 17” ίντσες: 30€, 18”,19’’,20” ίντσες: 50€, 21” ίντσες και πάνω: 80€), το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιαδήποτε κατάστημα που διαθέτει POS και δέχεται mastercard.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO