spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΗ Peugeot και πάλι στην κορυφή

Η Peugeot και πάλι στην κορυφή

Η Peugeot και πάλι στην κορυφή

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στην Γαλλία από τη YouGov, η Peugeot είναι η μάρκα με την καλύτερη εικόνα στη συνείδηση των Γάλλων πολιτών ξεπερνώντας κατά πολύ τους Γερμανούς Κατασκευαστές.

Peugeot_03

Η YouGov είναι μία διεθνής εταιρία έρευνας αγοράς η οποία ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με παρουσία σε 21 χώρες και πάνελ συνεργατών 9+ εκατομμυρίων διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα έρευνας παγκοσμίως.

Η συγκεκριμένη έρευνα έγινε με σκοπό να σκιαγραφήσει το προφίλ των πελατών της κάθε μάρκας αυτοκινήτου και διεξήχθη σε ένα πολύ αντιπροσωπευτικό δείγμα Γάλλων πολιτών.

Peugeot_004

Ο λόγος για τον οποίο η Peugeot, με σημαντική απόσταση από τους Γερμανούς ανταγωνιστές, αναδείχθηκε η κορυφαία εταιρία, είναι το γεγονός ότι είναι η μάρκα η οποία προσαρμόζεται καλύτερα στις ανάγκες της οικογένειας – κάτι που εκτιμάται από το 79% του συνόλου των ερωτηθέντων.

Peugeot_05

H προτίμηση του κοινού στην Peugeot επετεύχθη λόγω του μοναδικού της σχεδιασμού, της ασυμβίβαστης εμπειρίας οδήγησης, της αξιοπιστίας, της ποιότητας υψηλού επιπέδου καθώς και πλήθος άλλων παραγόντων που έχουν κάνει την γαλλική μάρκα σημείο αναφοράς τα τελευταία 210 χρόνια.

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO