spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ4η γενιά Hyundai Tuscon

4η γενιά Hyundai Tuscon

4η γενιά Hyundai Tuscon

Η Hyundai Motor αποκαλύπτει τις πρώτες εικόνες του ολοκαίνουργιου Tucson λίγο πριν την Ψηφιακή Παγκόσμια Πρεμιέρα του που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 στις 03.30πμ ώρα Ελλάδος (02:30 π.μ. CEST).

Τα νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της 4ης γενιάς του Hyundai Tucson διαθέτουν την νεότερη εξέλιξη της χαρακτηριστικής σχεδίασης των προβολέων της Hyundai που ονομάζεται «Parametric Hidden Lights» καθώς επίσης και μια νέα σχεδιαστική προσέγγιση διπλής διάταξης του cockpit που προσφέρει εξατομικευμένο χώρο, βελτιστοποιημένο αισθητικά για μια high-tech οδηγική εμπειρία. Στις πρώτες εικόνες αναδεικνύονται καινοτόμα χαρακτηριστικά που εκφράζουν την τολμηρή υπογραφή του Tucson και το πρωτοποριακό του πνεύμα.

Hyundai Tucson_03

Με το ολοκαίνουργιο Tucson, παρουσιάζουμε την απόλυτη εξέλιξή του και μια ξεκάθαρη δήλωση σχετικά με την εξελισσόμενη δυναμική της Hyundai», δήλωσε ο κ. SangYup Lee, Senior Vice President και Head of Hyundai Global Design. “Ο προηγμένος σχεδιασμός του Νέου Tucson είναι πιστός στο πρωτοποριακό του πνεύμα και ενδυναμώνει το παιχνίδι στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία της αυτοκινητοβιομηχανίας”.

Η ολοκαίνουργια εξωτερική σχεδίαση του Νέου Tucson εκφράζει αυτό που οι σχεδιαστές της Hyundai αποκαλούν «Parametric Dynamics» και χρησιμοποιεί γραμμές, πρόσωπα, γωνίες και σχήματα για τη δημιουργία λεπτομερειών μέσω ψηφιακών δεδομένων που μοιάζουν με κόσμημα για να προσφέρει πρωτοφανή, τολμηρή αίσθηση σχεδιασμού. Τα παραμετρικά κρυμμένα φώτα παρέχουν μια έντονη πρώτη εντύπωση. Τα Daytime Running Lights (DRL) ενσωματώνονται απρόσκοπτα στη μάσκα που μοιάζει με κόσμημα και αποκαλύπτονται μόνο όταν ενεργοποιηθούν από τον οδηγό.

Συνολικά, το νέο αμάξωμα του ολοκαίνουργιου Tucson είναι μακρύτερο και ευρύτερο από τα μοντέλα προηγούμενης γενιάς, προσφέροντας ένα μακρύ καπό και κοντούς προβόλους σε ένα αυξημένο μεταξόνιο που του δίνουν έναν κρυφό χαρακτήρα κουπέ. Πλευρικά, οι σμιλεμένες επιφάνειες δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση μεταξύ μιας κομψής σιλουέτας και ενός μυώδους αμαξώματος, υποδηλώνοντας κίνηση προς τα εμπρός ακόμα και όταν το όχημα είναι σταθμευμένο.

Hyundai Tucson_04

Η είσοδος στο ολοκαίνουργιο ευρύχωρο εσωτερικό του Tucson εξαφανίζει τις καθημερινές ανησυχίες μας. Εδώ, ο χώρος, η τεχνολογία και οι πληροφορίες συνδυάζονται αρμονικά. Η εξέλιξη στο εσωτερικό του Νέου Tucson οδήγησε στην τοποθέτηση του πίνακα οργάνων σε χαμηλότερη θέση ενώ παράλληλα πολυεπίπεδες, υψηλής αισθητικής επιφάνειες ενισχύουν την αίσθηση της διαφάνειας.

Οι κάθετα προσανατολισμένες επιφάνειες της πλήρως ενσωματωμένης κεντρικής κονσόλας είναι εμπνευσμένες από καταρράκτες. Οι δύο ασημένιες γραμμές που ρέουν από την κεντρική κονσόλα προς τις πίσω πόρτες εναρμονίζουν τα υψηλής ποιότητας υλικά με ουδέτερους τόνους.

Το livestream της πρεμιέρας, σχετικό βίντεο και εικόνες teaser θα είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο www.hyundai.com καθώς και στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Hyundai.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO