spot_img

Renault CLIO

Renault CLIO

Tο νέο Renault CLIO, έκοψε το νήμα της κορυφής των πωλήσεων στο σύνολο της ελληνικής αγοράς τον Αύγουστο, ενώ και η Renault κατέγραψε στην Ελλάδα το μεγαλύτερο μερίδιο της τελευταίας πενταετίας, με ποσοστό 9,4%. 

Επιτυχιών συνέχεια τόσο για τη Renault, όσο και για το απόλυτο best seller CLIO, αυτή τη φορά στην ελληνική αγορά. Σε συνέχεια της εξαιρετικής πορείας που διαγράφει το νέο Renault CLIO 5ης γενιάς στην ευρωπαϊκή αγορά, σαρώνοντας στις πωλήσεις του έτους και τερματίζοντας για πολλούς μήνες στην κορυφή των πωλήσεων της Ευρώπης, η 1η θέση είναι γεγονός και για την ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, τον φετινό Αύγουστο, το Renault CLIO ήταν το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στο σύνολο της ελληνικής αγοράς, με μερίδιο 7,43% και 513 ταξινομήσεις.

Το δημοφιλές γαλλικό μοντέλο, με την επίδοσή του, αναβάθμισε και τη θέση της Renault στις πωλήσεις της ελληνικής αγοράς, καθώς η μάρκα αναρριχήθηκε στη 2η θέση των συνολικών ταξινομήσεων του μηνός Αυγούστου, με 653 ταξινομήσεις. Με μερίδιο αγοράς 9,45%, η Renault, κατάφερε να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ του 7,6% που είχε επιτύχει πριν από 5 χρόνια.

Clio_03

Συνολικά, και αυτή η επιτυχία αντικατοπτρίζει την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται η κορυφαία ευρωπαϊκή μάρκα μέσα στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε, τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε ελληνικό επίπεδο, με μία σύγχρονη και ακμαία γκάμα προϊόντων που πρωταγωνιστούν σε όλες τις κατηγορίες.

Αιχμή του δόρατος, το Renault CLIO, που, και στη νέα γενιά του, βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων, ενώ παραμένει και το Best in Class μοντέλο της κατηγορίας του, με κορυφαία βαθμολογία και 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP. Παράλληλα, τo ολόφρεσκο Renault CAPTUR, που μόλις ξεκίνησε την πορεία του και στην Ελλάδα, έχει και αυτό διακριθεί με τα 5 αστέρια του Euro NCAP, ενώ κρατάει με σθένος την 1η θέση των πωλήσεων της κατηγορίας του στην Ευρώπη. Το ευφυές και ευέλικτο TWINGO, το δυναμικό MEGANE και το πληθωρικό και ολοκληρωμένο SUV KADJAR, εκπροσωπούν με αξιώσεις τη Renault στις υπόλοιπες βασικές κατηγορίες της αγοράς.

Με τον άφιξη του υβριδικού Renault CLIO Hybrid αλλά και του Renault CAPTUR Plug-In Hybrid, η γκάμα Renault είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και στην Ελλάδα στη νέα ηλεκτροκίνητη εποχή.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO