Νέα Αγοράς Auto

Unboring Rides με το Σπύρο Μαργαρίτη

Tο νέο SUVPeugeot 2008

Ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός Σπύρος Μαργαρίτης παρουιάζει το SUV Peugeot 2008 σε μια διαφορετική διαδρομή πολλών ταχυτήτων και απρόοπτων προορισμών. Ο παραγωγός συναντά ανθρώπους που κάνουν το «απρόσμενο» κομμάτι της ζωής τους, επιλέγουν το διαφορετικό, δε φοβούνται την αλλαγή και μας γνωρίζουν την Ελλάδα με τη δύναμη των τεσσάρων τροχών.

Προσωπικότητες με πρωτότυπες προσωπικές ιστορίες, συναντώνται με το Σπύρο Μαργαρίτη και πραγματοποιούν «Unboring Rides» στην Ελλάδα, οι οποίες συνοδεύονται από μια ισορροπημένη αφήγηση και περιήγηση, με χιούμορ και ευαισθησία. Στην αφήγηση θίγονται ζητήματα προσωπικών επιλογών, ονείρων και προτύπων.

SUV-2008_03

Η συγκεκριμένη σειρά διαδρομών σχεδιάζεται αποκλειστικά και μόνο για το ψηφιακό περιβάλλον και ξεκινά με τον δημοφιλή αθλητή Δημήτρη Θεοδωρακάκο, το μοναδικό Έλληνα δρομέα, ο οποίος έχει αναδειχθεί νικητής στους δυσκολότερους αγώνες της χώρας.

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος στα 16 του χρόνια ξεκινάει να ασχολείται με την κωπηλασία, επιτυγχάνοντας γρήγορα να εκπροσωπεί τη χώρα σε διεθνείς διοργανώσεις. Το 2005 στρέφεται στο τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων, όπου επίσης ταχύτατα επιτυγχάνει πολλαπλές διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδος, με χαρακτηριστικότερη όλων την καλύτερη επίδοση στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, το 2010. Όντας σε μία διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης, κάνει νέα ανατροπή και στρέφεται στο ορεινό τρέξιμο και επί 10 συναπτά έτη αναδεικνύεται νικητής σε κάθε αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα από 5 έως 80χλμ.

SUV-2008_04

Ο Σπύρος Μαργαρίτης και ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος στο πρώτο «Unboring Ride» συναντώνται στην Πάρνηθα, σε ένα ταξίδι μέσα στα πεύκα και τη φυσική αρμονία, με όχημα το νέο SUV Peugeot 2008, το καλύτερο όχημα πόλης, το οποίο είναι ιδανικό για αποδράσεις και περιπέτεια. Στη Λίμνη Μπελέτσι, οι δυο άνδρες συζητούν για την αθλητική πορεία του δρομέα Δημήτρη Θεοδωρακάκου, ενώ κάνουν μία απόπειρα ορεινού τρεξίματος, η οποία δοκιμάζει τις αντοχές του Σπύρου Μαργαρίτη!

SUV-2008_05

Το πλέον φιλικό προς το περιβάλλον όχημα SUV Peugeot 2008 ταξιδεύει σε ειδυλλιακά τοπία της φύσης, ενώ ο Σπύρος Μαργαρίτης μας συστήνει ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν!

 

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.