Νέα Αγοράς Auto

Suzuki Hybrid for U

H νέα υβριδική εποχή Suzuki

Το 2020 αποτελεί έτος ορόσημο για την μάρκα καθώς πέραν της συμπλήρωσης ενός αιώνα από την ίδρυσή της ιαπωνικής μάρκας, σηματοδοτεί παράλληλα την έναρξη της νέας υβριδικής εποχής Suzuki με όλα τα αυτοκίνητα της γκάμας να είναι αμιγώς υβριδικά.

Με προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας και προσιτή τιμή, η Suzuki διαθέτει σήμερα την καλύτερη πρόταση για την αγορά καινούριου αυτοκινήτου. Το νέο πρόγραμμα βιώσιμης αυτοκίνησης Hybrid for U καθιστά την απόκτηση ενός υβριδικού αυτοκινήτου ευκολότερη από ποτέ.

Suzuki hybrid_03

Το πρόγραμμα Hybrid for U προσφέρει έκπτωση που ισοδυναμεί με ολόκληρο ή μέρος του Τέλους Ταξινόμησης κάθε υβριδικού αυτοκινήτου Suzuki, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε κάθε οδηγό να αποκτήσει το νέο του Suzuki Hybrid.

Suzuki IGNIS, SWIFT, VITARA και S-CROSS αποτελούν τα νέα Hybrid μοντέλα της μάρκας.

Τα αυτοκίνητα της Suzuki εξασφαλίζουν εξαιρετικές επιδόσεις, ασύγκριτη οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων μέσω του συστήματος Suzuki Hybrid που διαθέτουν. Παρέχουν αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια, όντας εξοπλισμένα με τα προηγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, πλούσιο εξοπλισμό, που διαθέτουν από την βασική τους κιόλας έκδοση, αλλά και αξιοπιστία που εκφράζεται με 5 χρόνια εγγύηση (προνόμια που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το όνομα της μάρκας). Τα παραπάνω έρχεται να συμπληρώσει το πρόγραμμα Hybrid for U αποδεικνύοντας ότι τα αυτοκίνητα της Suzuki αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη επιλογή για τις σύγχρονες ανάγκες κάθε οδηγού.

Suzuki hybrid_04

Τα νέα υβριδικά μοντέλα της μάρκας έρχονται σε πλήρη αρμονία με την κουλτούρα της Suzuki όσων αφορά την περιβαλλοντική της ευαισθησία. Γι’ αυτόν τον σκοπό, η Suzuki θα συνεχίσει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες ώστε να μειώσει περαιτέρω το ενεργειακό αποτύπωμα στον πλανήτη διατηρώντας την απαράμιλλή οδηγική απόλαυση που προσφέρουν τα αυτοκίνητα της.

Suzuki hybrid_05

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προνόμια τους όρους και τις προϋποθέσεις του νέου προγράμματος προνομίων βιώσιμης αυτοκίνησης Hybrid for U απευθυνθείτε στο Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Suzuki.

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.