Νέα Αγοράς Auto

Απροβλημάτιστα τρία μοντέλα της Nissan στις Η.Π.Α.

Κατατάχθηκαν στην κορυφή του IQS του J.D. Power 2020

 

Σπουδαία τα νέα για τη Nissan από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Τα μοντέλα της Maxima, Murano και Armada 2020, κατέλαβαν την κορυφή της κατηγορίας τους. Η Nissan κατέκτησε την κορυφή σε τρείς κατηγορίες οχημάτων, στην Μελέτη Αρχικής Ποιότητας (IQS) της J.D. Power για το 2020. H J.D. Power μετράει την αρχική ποιότητα με βάση τον αριθμό των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται ανά 100 οχήματα (PPH) κατά τη διάρκεια των πρώτων 90 ημερών ιδιοκτησίας, με την χαμηλότερη βαθμολογία να αντικατοπτρίζει την υψηλότερη ποιότητα.

J-D-Power-Nissan_03

Συνολικά, το 2020, η Nissan κατέλαβε την 5η θέση μεταξύ των εμπορικών σημάτων μαζικής παραγωγής, πέντε βαθμούς μπροστά από τον μέσο όρο του κλάδου.

Για το 2020, το Nissan Maxima, που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Nissan στην Smyrna του Tennessee, ήταν το κορυφαίο μεγάλο αυτοκίνητο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (με βαθμολογία 121 PPH). Το Nissan Murano, που παράγεται στο εργοστάσιο Canton της Nissan στο Mississippi, κατατάσσεται στην υψηλότερη θέση στην κατηγορία των Μεσαίων SUV (με 134 PPH). Το Nissan Armada, που κατασκευάζεται από την Nissan στην Ιαπωνία, κατέκτησε την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία των Μεγάλων SUV (με 115 PPH).

J-D-Power-Nissan_04

«Έχουμε επικεντρωθεί στην προσφορά συναρπαστικών οχημάτων στους πελάτες μας, σε όλο τον κόσμο, με έμφαση στην ποιότητα και τη χειροτεχνία που ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τα επίπεδα ικανοποίησής τους», δήλωσε ο Steve Marsh, ανώτερος αντιπρόεδρος στην παραγωγή και την εφοδιαστική αλυσίδα της Nissan North America Inc. "Η αρχική ποιότητα είναι μια σημαντική μέτρηση για την απόδοση της κατασκευαστικής ομάδας μας και η επιδίωξη της αριστείας σε όλη τη γκάμα της Nissan δεν σταματά ποτέ."

J-D-Power-Nissan_05

Όμως τα καλά νέα για την Nissan, δεν σταματούν μόνο στα μοντέλα της. Μια γραμμή συναρμολόγησης στο εργοστάσιο της Smyrna, της μεγαλύτερης μονάδας παραγωγής αυτοκινήτων (σύμφωνα με τον όγκο παραγωγής) στη Βόρεια Αμερική, κατατάσσεται πέμπτη στην ποιοτική απόδοση μεταξύ των εγκαταστάσεων παραγωγής αυτοκινήτων της Βόρειας Αμερικής (μόνο 3 PPH από την κορυφαία θέση). Αυτή η γραμμή, παράγει τα SUV Rogue και Pathfinder της Nissan.

 

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.