spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΤο φθινόπωρο το νέο CUPRA Formentor

Το φθινόπωρο το νέο CUPRA Formentor

Το φθινόπωρο το νέο CUPRA Formentor

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το λανσάρισμα του νέου CUPRA Formentor. Αυτήν την εβδομάδα ο CUPRA CEO Wayne Griffiths δοκίμασε το Formentor στις εγκαταστάσεις της μάρκας στο Martorell, συνοδευόμενος από τον οδηγό της CUPRA και πρωταθλητή του World Touring Car Championship, Jordi Gené. Η δοκιμή που πραγματοποιήθηκε ακολουθώντας όλα τα απαιτούμενα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγείας, σηματοδότησε την έναρξη της παραγωγής του νέου μοντέλου το οποίο θα κάνει την εμφάνιση του στους δρόμους το φθινόπωρο.

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του CUPRA Formentor τον περασμένο Μάρτιο και την παρουσίαση της νέας οικογένειας CUPRA Leon το Φεβρουάριο στο πλαίσιο των εγκανίων του CUPRA Garage, τα σχέδια της εταιρείας συνεχίζουν να προχωρούν κανονικά. Το πρώτο μοντέλο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη CUPRA θα κατασκευάζεται στη γραμμή παραγωγής 2 στο εργοστάσιο στο Martorell.

CUPRA Formentor_03

Το CUPRA Formentor, το πρώτο 100% μοντέλο CUPRA, θα λανσαριστεί στην αγορά το φθινόπωρο και θα είναι διαθέσιμο με ένα ευρύ φάσμα κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων του 2.0λιτρου TSI κινητήρα βενζίνης με συνολική ισχύ 310PS (228kW) και ροπή 400Nm και από το 2021, του plug-in hybrid κινητήρα με συνολική μέγιστη ισχύ 245PS (180kW), ροπή 400Nm και ηλεκτρική αυτονομία περίπου 50km.

Αυτό το crossover συνδυάζει το DNA της μάρκας με την τεχνολογία αιχμής, εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση, υψηλής ποιότητας εσωτερικό και προηγμένους κινητήρες υψηλών επιδόσεων. Το Formentor, που πήρε το όνομα του από το πιο όμορφο και άγριο ακρωτήριο στο ισπανικό νησί της Μαγιόρκα, στις Βαλεαρίδες, ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία συνδεσιμότητας και ασφάλειας, όπως το νέο infotainment system με οθόνη 12’’ screen και τα πιο καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Το νέο CUPRA Formentor είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει κομψότητα, καινοτομία και δυναμική εμπειρία οδήγησης. Στοχεύει στην κατηγορία CUV που θα έχει αυξητική τάση τα επόμενα χρόνια.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO