Νέα Αγοράς Auto

www.mazda.gr

Η Mazda αναβαθμίζει την διαδικτυακή της παρουσία

Το νέο, ανανεωμένο site www.mazda.gr είναι ήδη στον αέρα με σύγχρονη και λιτή σχεδίαση και σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις πλοήγησης. Σύγχρονο, δυναμικό και αναβαθμισμένο το site Mazda είναι απόλυτα φιλικό ως προς το σχεδιασμό, τις δυνατότητες και την παρουσίαση των πληροφοριών.

Οι οθόνες παρουσίασης περιεχομένου προσαρμόζονται αυτόματα στις διαστάσεις κάθε υπολογιστή, tablet ή κινητού τηλεφώνου (responsive design) και σε συνδυασμό με τις εμπλουτισμένες multi-media δυνατότητες, παρέχουν ένα πολύ πιο φιλικό περιβάλλον στο χρήστη.

Η καινούργια ιστοσελίδα μας προσφέρει στους χρήστες μια πολύ εύκολη και ευχάριστη πλοήγηση, διαθέτει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πολλές θεματικές ενότητες που αναδεικνύουν τις αξίες της μάρκας.

Mazda_03

Οι βασικές ενότητες είναι :

Μοντέλα, με πληροφορίες για το χαρακτήρα του κάθε αυτοκινήτου, την τεχνολογία του , τη σχεδίαση, τις βραβεύσεις, τις διαθέσιμες εκδόσεις, τιμοκατάλογο και φυλλάδιο με τεχνικές πληροφορίες και πληροφορίες εξοπλισμών.

Προσφορές, με όλες τις τρέχουσες προσφορές που ισχύουν για τα μοντέλα μας.

Κάτοχοι Mazda, με σημαντικές πληροφορίες για το after sales όπως συντήρηση και εγγυήσεις

Νέα, που περιλαμβάνει όλα τα Δελτία Τύπου

Γιατί να επιλέξετε τη Mazda, μια πληθωρική κατηγορίαπου περιλαμβάνει την καινοτομία, τεχνολογία, ασφάλεια, σχεδίαση, Drive Together, Skyactiv-X, 100 χρόνια Mazda, πρωτότυπα αυτοκίνητα και κληρονομιά.

Φυσικά υπάρχουν και οι απαραίτητες φόρμες επικοινωνίας όπως

Ζητήστε Προσφορά

Test Drive

 

Καθώς και οι ενότητες

Εύρεση Αντιπροσώπου και 

Προϊοντικά Φυλλάδια.

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.