Νέα Αγοράς Auto

Mercedes-Benz Vans

Νέα έκδοση PRO με όφελος τιμής και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα

Όταν οι εποχές αλλάζουν και οι απαιτήσεις μεταβάλλονται, χρειάζονται προσαρμοσμένες προτάσεις και λύσεις. Η Mercedes-Benz Ελλάς, με γνώμονα πάντα τη βέλτιστη ικανοποίηση των πελατών της, δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στις εξελίξεις.

Η νέα έκδοση PRO, σχεδιασμένη αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, ήρθε για να προσφέρει στους σύγχρονους επαγγελματίες συμφέρουσες προτάσεις κινητικότητας. Στην παλέτα των ελαφρών επαγγελματικών της Mercedes-Benz έρχονται να προστεθούν τα Citan Van PRO, Vito Van PRO & Sprinter Van PRO, προσφέροντας τη δυνατότητα απόκτησης ενός κορυφαίου επαγγελματικού Mercedes-Benz σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή. Ο εξοπλισμός της έκδοσης PRO είναι αναβαθμισμένος και περιλαμβάνει στοιχεία όπως: κάμερα οπισθοπορείας, θερμαινόμενους και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες, δίφυλλη πίσω πόρτα με μεγάλο άνοιγμα, σύστημα κλιματισμού, εργοστασιακό ηχοσύστημα με Bluetooth και πληθώρα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης όπως Active Brake Assist, Attention Assist, σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων, βοήθεια εκκίνησης σε ανηφόρα. Πέρα από ολοκληρωμένη πρόταση εξοπλισμού, η έκδοση PRO αποτελεί και συμφέρουσα οικονομική επιλογή, καθώς το ελάχιστο όφελος απόκτησης ενός Mercedes-Benz Van PRO είναι 2.000€ για το Citan, 2.400€ για το Vito και 2.100€ για το Sprinter.

Οι νέες συνθήκες απαιτούν νέες λύσεις και νέες προτάσεις. Τα κορυφαία Citan, Vito & Sprinter της Mercedes-Benz στη νέα έκδοση PRO αποτελούν μια ολοκληρωμένη και συμφέρουσα πρόταση, αφού συνδυάζουν πλούσιο εξοπλισμό με όφελος τιμής από 2.000€, και νέα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Mercedes vans_02

Νέες Χρηματοδοτικές προτάσεις για την έκδοση PRO

Όταν έρχεται η στιγμή της απόκτησης ενός επαγγελματικού οχήματος, η τελική απόφαση του εκάστοτε επαγγελματία, προτού προβεί στην αναβάθμιση της επιχείρησής του, καθορίζεται από τη μεγαλύτερη δυνατή προσφερόμενη οικονομική ευελιξία. Drive Now Pay Later και FLEXPayment είναι τα δύο νέα χρηματοδοτικά προγράμματα της Mercedes-Benz Ελλάς που έρχονται να απαντήσουν στους οικονομικούς προβληματισμούς της εποχής μας.

Οι νέες χρηματοδοτικές προτάσεις Drive Now Pay Later & FLEXPayment έρχονται να προστεθούν στις υπάρχουσες, με στόχο να απαντήσουν στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν το ελαφρύ επαγγελματικό της επιλογής τους με ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Mercedes vans_04

Η πρώτη πρόταση Drive Now Pay Later εξασφαλίζει άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και άνεση προγραμματισμού, αφού προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη να αποκτήσει το νέο του Mercedes-Benz Van σήμερα, με την αποπληρωμή της πρώτης δόσης έξι μήνες αργότερα.

Η δεύτερη πρόταση FLEXPayment εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση από μόλις 150€ για τον πρώτο χρόνο, ενώ παράλληλα προσφέρει δωρεάν συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης δύο ετών πέραν της διετούς εργοστασιακής, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης.

 

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.