Νέα Αγοράς Auto

Αναβαθμίσεις στελεχών στη Volvo Car Hellas

Συνέχεια στον οργανωτικό μετασχηματισμό

Η Volvo Car Hellas συνεχίζει τον οργανωτικό μετασχηματισμό της, χτίζοντας ένα μοντέρνο προφίλ λειτουργίας που θα υποστηρίξει την υλοποίηση της Παγκόσμιας Στρατηγικής του Ομίλου τα επόμενα χρόνια.

volvo_03

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Kωνσταντίνος Καπουτσής, σε συνέχεια της πετυχημένης πορείας του στη Διεύθυνση Πωλήσεων και Ανάπτυξης Δικτύου της Εταιρείας τα τελευταία 3 χρόνια, αναλαμβάνει τη θέση του Business & Retailer Development Manager. Ο κ. Καπουτσής διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου σε θέσεις ευθύνης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

volvo_04

Ο κ. Χαράλαμπος Χαρίτος αναλαμβάνει τη θέση του Retail Sales Manager, καθώς και τη λειτουργία VOLVO SELEKT για τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα του Επισήμου Δικτύου Volvo. Από το 2012 στη Volvo Car Hellas, εκτός από τη διαχείριση της προϊοντικής γκάμας και την προϊοντική εκπαίδευση του Επίσημου Δικτύου, ο κ. Χαρίτος είχε και την ευθύνη διαχείρισης σειράς από projects για τη δημιουργία και το λανσάρισμα νέων προϊόντων και υπηρεσιών από τη Volvo Cars στην ελληνική αγορά (Volvo On Call, Volvo Online Ordering). Ο κ. Χαρίτος είναι Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ΟΠΑ (ΑΣΟΕΕ) και έχει πολυετή προϋπηρεσία σε premium μάρκες αυτοκινήτου, στα τμήματα After Sales και Marketing.

Ο κ. Νίκος Γιαννουσάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas δήλωσε: “Και αυτές οι αλλαγές σηματοδοτούν μια νέα εποχή για τη Volvo Car Hellas.  Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα κρούσης της VCH, η οποία επιφορτίζεται με την περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας στην Ελλάδα της Ηλεκτροκίνησης, αποτελείται από ανθρώπους με γνώσεις, όραμα και ήθος, όπως ο κ. Καπουτσής και ο κ. Χαρίτος.”

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.