spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΤώρα δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος από τη Suzuki

Τώρα δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος από τη Suzuki

Τώρα δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος από τη Suzuki

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό. Διατηρούμε το safe mode και μπαίνουμε δυναμικά στο excitement mode. Με τα νέα δεδομένα η Suzuki σταθερά και για ακόμα μια φορά βρίσκεται δίπλα σε κάθε οδηγό που έχει επιλέξει τα αυτοκίνητα της.

Ο Δωρεάν Καλοκαιρινός Έλεγχος Suzuki περιλαμβάνει ότι ακριβώς χρειάζεται το αυτοκίνητο για να συνοδεύσει με ασφάλεια τον οδηγό και τους συνεπιβάτες του σε κάθε επιθυμητή εξόρμηση.

Ο Καλοκαιρινός Έλεγχος θα βρίσκεται σε ισχύ έως 31/7/2020. Πρόκειται για τεχνικό έλεγχο 12 σημείων που προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Suzuki ανεξαρτήτως τύπο μοντέλου ή ηλικίας αυτού.

Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί του Επισήμου Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki θα πραγματοποιήσουν έναν λεπτομερή έλεγχο στα εξαρτήματα, συστήματα ασφάλειας και άνεσης κάθε οχήματος, ενώ σε περίπτωση που χρειαστούν περαιτέρω εργασίες για τη συντήρηση ή την επισκευή του οχήματός, η Suzuki προσφέρει επιπλέον εξαιρετικά προνόμια.

Αναλυτικότερα με τον Δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο, προσφέρονται τα εξής:

Προσφορά έκπτωσης έως 30% σε ανταλλακτικά service ή επισκευών.

Το ποσοστό της έκπτωσης διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία του οχήματος ενώ, εξαιρούνται τα ανταλλακτικά φανοποιίας, τα ελαστικά και τα αξεσουάρ.

Suzuki_03

Η απολύμανση και ο καθαρισμός του συστήματος κλιματισμού απαιτείται σε ετήσια βάση. Η ιδανική επιλογή για τον προγραμματισμό της είναι στις αρχές του καλοκαιριού ώστε ο οδηγός και οι συνεπιβάτες του να απολαύσουν ένα ιδανικό και υγιεινό περιβάλλον απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα όλο το καλοκαίρι. Επίσης η αντικατάσταση του φίλτρου με τα Γνήσια Φίλτρα Καμπίνας Suzuki, εξασφαλίζει:

Προστασία κατά της σκόνης / γύρης

Αντιβακτηριδιακή προστασία

Προστασία κατά των οσμών / καυσαερίων

Μεγιστοποίηση της απόδοσης του συστήματος κλιματισμού

 

Προγράμματα After Sales Drive “n” Smile

Με τα AfterSales προγράμματα Drive ’n Smile της Suzuki, όλοι οι πελάτες μας απολαμβάνουν:

 

5 Xρόνια Εγγύηση

5 Χρόνια Δωρεάν Οδική Βοήθεια

Υπηρεσίες Υπενθύμισης και Online Ραντεβού για Service

Πρόσβαση στη διαδικτυακή πλατφόρμα mySuzuki

Τη σιγουριά των εξειδικευμένων τεχνιτών μας SuzukiHybridExperts

Μέτρα προφύλαξης έναντι του COVID-19

Με αίσθημα ευθύνης προς τους πελάτες μας, η Suzuki διασφαλίζει με συνέπεια, τόσο την υγεία των πελατών της όσο και των εργαζομένων της ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO